Carousel hot news

STEAUA. “Le mai trebuie jucători. O să fie GREU cu Trencin, e mai bună ca ASA”

STEAUA. Preşedintele lui Dinamo, Dinu Gheorghe, crede că Steaua este favorită la titlu, dar nu trebuie exclusă Astra din lupta pentru campionat....
10.07.2015 | 11:35
STEAUA.

STEAUA. Preşedintele lui Dinamo, Dinu Gheorghe, crede că Steaua este favorită la titlu, dar nu trebuie exclusă Astra din lupta pentru campionat.

STEAUA. “În play-off cred că o să fie Steaua, rămîne favorita la titlu, apoi Astra, care va fi principala contracandidată a Stelei, se poate bate la campionat cu antrenorul şi lotul pe care îi are, Dinamo, bine-nţeles, ASA şi Petrolul, care nu vor renunţa la luptă, e caracteristica lor principală”, a spus “Vamă” la un post de televiziune.

EXCLUSIV. DRAMA unui stelist! „Tată, n-o mai BATE pe mama!”

STEAUA. Preşedintele dinamovist n-a ratat ocazia să înţepe rivala istorică, despre care a spus: “Steaua din Supercupa nu va fi Steaua din Cupa sau din campionat, au lipsit jucători mulţi şi experimentaţi. Şi aşa vor mai transfera jucători probabil, pentru că mai au nevoie de jucători la pretenţiile lor. Mai ales că vor şi în Liga Campionilor, atenţie cu Trencin, e un meci deosebit de greu, am jucat cu Astra împotriva lor şi  am tremurat serios ultimele zece minute pentru clificare, este o echipă foarte incomodă, o să le fie mult mai greu decît cu ASA Tîrgu Mureş”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri