Fotbal intern

STEAUA. EXCLUSIV. Întîlnire în NOAPTE pentru atacantul de Ligă!

UPDATE 12 IULIE ORA 01:00 / Surse apropiate grupării CFR Cluj au dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK.RO că, imediat după meciul cu Petrolul, după miezul nopţii, preşedintele Stelei,...
12.07.2015 | 14:00
STEAUA EXCLUSIV Intilnire in NOAPTE pentru atacantul de Liga
ADVERTISEMENT

UPDATE 12 IULIE ORA 01:00 / Surse apropiate grupării CFR Cluj au dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK.RO că, imediat după meciul cu Petrolul, după miezul nopţii, preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, s-a întîlnit la o locaţie din Bucureşti cu impresarul atacantului Gregory Tade pentru a stabili ultimele detalii ale transferului golgheterului lui CFR la Steaua!

“Sînt şanse mari să se ajungă la o înţelegere”, au conchis sursele FANATIK.RO

SCANDAL LA VESTIAR!!! ULUITOR!!! UN STELIST, CEARTĂ MONSTRU CU STAFFUL!!!

–––––––––

UPDATE 23:48 / Mirel Rădoi a anunţat că Tade este pe lista Stelei: “Ni-l dorim, sperăm ca transferul lui să se facă! Am încredere că în curînd se va rezolva şi această mutare”

ADVERTISEMENT

***********************************************************************************************************************************

Gregory Tade nu era fericit, după propria sa declaraţie,la sfîrşitul meciului de la Ovidiu, deşi CFR a dat două goluri şi a luat un punct pe terenul Viitorului.

ADVERTISEMENT

GIGI BECALI NU MAI SUPORTA UMILINŢA!!! A MUTAT DECISIV PENTRU DUBLUL TRANSFER!!!

“Am marcat două goluri, dar nu a fost destul, ei au revenit extraordinar, nu mă aşteptam”, a declarat atacantul francez al ardelenilor la o televiziune de sport.

Întrebat cum apreciază arbitrajul (Viitorul a egalat din două penalty-uri), Tade l-a acuzat pe Colţescu nu numai pentru că a dictat eronat a doua lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

VIDEO + GALERIE FOTO / REZUMATUL MECIULUI STELEI SI IMAGINI DE LA MECI!!! FANII AU FACUT SPECTACOL!!! 

“Arbitrul nu a făcut bine pentru noi, eu sînt jucător puternic, fundaşii lor s-au agăţat tot timpul de mine, m-au lovit, arbitrul nu a văzut. Dintre penalty-uri primul a fost corect, al doilea nu a fost”, a spus Tade într-o română chinuită.

STEAUA. Despre posibila plecare la Steaua, atacantul CFR-ului a lăsat o portiţă deschisă: “E greu să spun, nu ştiu dacă plec, eu am impresar, eu nu zic nimic, prietenul meu Muniru e acolo, vorbim şi spune că Steaua are nevuie de mine, poate o să se facă şi transferul meu, să vedem în două, trei zile”.

ADVERTISEMENT
Tags: