Fotbal intern

STEAUA. “Partizan va veni la Bucureşti pentru 0-0. Românii POT OBŢINE calificarea la Belgrad”

STEAUA. Novak Martinovic, "eroul" Stelei la Ploieşti în urmă cu 4 ani, cînd a fost primul şi cel mai vehement apărător al lui Galamaz în incidentul cu ultrasul dement care l-a atacat pe...
18.07.2015 | 09:21
STEAUA Partizan va veni la Bucuresti pentru 00 Romanii POT OBTINE calificarea la Belgrad
ADVERTISEMENT

STEAUA. Novak Martinovic, “eroul” Stelei la Ploieşti în urmă cu 4 ani, cînd a fost primul şi cel mai vehement apărător al lui Galamaz în incidentul cu ultrasul dement care l-a atacat pe stadionul “Ilie Oană”, joacă acum la Steaua Roşie Belgrad şi, evident, o cunoaşte foarte bine pe adversara Stelei în turul 3 preliminar din Liga Campionior, Partizan Belgrad.

“Cu Partizan nu va fi nici foarte greu, dar nici uşor. Eu cred că Steaua va trece mai departe. Are experienţa de partea sa. Steaua a jucat an de an în cupele europene, ştie să gestioneze meciurile cu miză”

ADVERTISEMENT

STEAUA. Blestemul Dinamo! Tripleta otrăvită: “Nu trebuiau aduşi”

“De la Partizan au plecat cîţiva jucători buni vara asta. E o echipă de bătut, chiar dacă are un tehnician pe care eu îl apreciez mult. Îl cunosc pe Milinkovic, l-am avut antrenor înainte să vin în România, prin 2006. E unul dintre cei mai buni din Serbia, pregăteşte bine meciurile, pune excelent echipa pe teren, e interesat de rezultat, nu de spectacol. După cum îl cunosc, cred că la Bucureşti va veni să joace la 0-0. Şi Steaua poate obţine calificarea la Belgrad”

STEAUA. Campioana nu renunţă! Ce se întîmplă cu Alibec şi De Amorim

“La meciul retur, la Belgrad sigur se va umple stadionul. Nu e ca la noi pe (n.r. – porecla dată stadionului Stelei Roşii), dar vor fi 35.000 de suporteri care vor încuraja frenetic pe Partizan şi vor pune presiune mare pe Steaua”

ADVERTISEMENT

“Mijlocaşul Stefan Babovic este cel mai bun de la Partizan. E un fotbalist excelent, de picior stîng, care şi pasează bine, are şi viteză şi e periculos la loviturile libere”