Fotbal intern

Meciul cu Steaua a stîrnit un mare scandal la Tîrgu Jiu!

Conducerea Pandurilor a hotărît să joace toate meciurile din acest sezon la Severin, chiar dacă la stadionul din Tîrgu Jiu nu au început lucrările de reamenajare din cauza unei contestaţii a...
18.07.2015 | 10:30
Meciul cu Steaua a stirnit un mare scandal la Tirgu Jiu
ADVERTISEMENT

Conducerea Pandurilor a hotărît să joace toate meciurile din acest sezon la Severin, chiar dacă la stadionul din Tîrgu Jiu nu au început lucrările de reamenajare din cauza unei contestaţii a unei firme care a aprticipat la licitaţia pentru demolarea arenei. Primul meci de acasă, cu Steaua, a stîrnit un mare interes la Tîrgu Jiu, dar şi multă nemulţumire în rîndul suporterilor care nu pot ajunge la Turnu Severin.

“Nu era mai logic să jucăm acasă la noi, să vină tot oraşul la acest joc cu Steaua? Aşa, la Severin o să vină doar o parte din fanii din oraş. Vă bateţi joc de suporteri!” a fost postarea unui suporter pe pagina de facebook a clubului gorjean. Altul a reacţionat: “Autorităţile nu sînt în stare nici măcar să demoleze ce a construit Ceauşescu!”.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Blestemul Dinamo! Tripleta otrăvită: “Nu trebuiau aduşi”

Conducerea echipei gorjene explică: “Se făcea un efort mult prea mare dacă decideam să jucăm cîteva etape la Tg. Jiu, apoi să ne mutăm la Severin. Trebuia să fie făcute investiţii serioase în ambele arene şi nu era deloc rentabil. Într-adevăr, încă nu a început demolarea stadionului nostru pentru că există o contestaţie a unei firme, iar pînă la desemnarea unui nou cîştigător mai durează cîteva luni. Dar stadionul nu a mai fost omologat pentru meciurile din Liga 1 de cei de la LPF, pentru că noi nu am cerut asta”.

LIGA CAMPIONILOR / RĂZBOIUL coeficienţilor! Cum ajunge campioana direct în grupe

“Cele două firme care se vor ocupa de demolare şi construcţie se vor organiza bine şi într-o perioadă cît mai scurtă, astfel încît lucrurile să se mişte repede. Nu pot estima cînd se vor termina exact lucrările, termenul de execuţie este de 18 luni”
Florin Cîrciumaru, primar Tîrgu Jiu

ADVERTISEMENT

“Sper să fie stadionul plin. Jucăm la Severin, ştiu că avem suporteri acolo, contează că va veni şi Steaua. Vor fi mulţi spectatori şi asta face bine fotbalului”
Eduard Iordănescu, antrenor Pandurii