Fotbal intern

STEAUA. Tade l-a convins! Se mai fac transferuri? “O să vedem”

Steaua a cîştigat clar meciul de la Turnu Severin, 3-0 cu Pandurii şi a reuşit să ajungă la trei meciuri cu plasa intactă. Golurile partidei au fost marcate de Chipciu, o dublă şi Hamroun....
19.07.2015 | 00:00
STEAUA Tade la convins Se mai fac transferuri O sa vedem
ADVERTISEMENT

Steaua a cîştigat clar meciul de la Turnu Severin, 3-0 cu Pandurii şi a reuşit să ajungă la trei meciuri cu plasa intactă. Golurile partidei au fost marcate de Chipciu, o dublă şi Hamroun. Mirel Rădoi s-a declarat mulţumit la finalul partidei şi a lăudat jocul echipei.

“Am avut ceva emoţii, dar nu de partidă. Mă bucur că m-am reîntors acasă. Am luat cele trei puncte printr-un joc reuşit, consistent. Probabil că moralul primit de victoria de la Trencin a contat foarte mult, baieţii au prins curaj. O să creştem de la partidă la partidă, era normal să nu avem prospeţime.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Totul despre Hamroun, REGELE în albastru şi roşu!

Era normal să nu începem foarte bine din prima etapă deoarece am făcut multe schimbări. Ne-am dori ca şi staff să avem mereu dificultatea de a alege primul 11.

Se întoarce Sănmărtean la Steaua? Fotbalistul a luat DECIZIA

Sperăm să fie toţi la nivel asemănător, să avem de unde alege. Avem un lot bun şi ne ducem cu el pînă la capăt. Chipciu este al doilea căpitan, cum Varela a rămas acasă era normal ca Alex să fie căpitan. Ca orice fotbalist de valoare, şi el are un regres în carieră. Lumea nu a observat, dar el îşi ajută foarte mult echipa. Tade şi Hamroun au schimbat faţa echipei de la venirea lor, dar aceste victorii nu li se datorează numai lor.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Verdict DUR: “Tamaş un caz medical! Poate să devină o dramă socială!”

Eu le-am comunicat jucătorilor care nu fac parte din lot că au nevoie de meciuri, după meciul cu Trencin o să văd pe cine o să mă pot baza”, a declarat Rădoi la finalul partidei cu Pandurii la un post de televiziune.

STEAUA. REVENIRE de cinci stele! Rădoi îl poate FOLOSI cu Trencin