Carousel hot news

STEAUA. Cum poate rămîne Ţucudean în lot. Cine îl ajută

STEAUA. După o dispută verbală, Mirel Rădoi l-a anunţat pe George Ţucudean că nu mai face parte din planurile sale şi, în consecinţă, e liber să-şi caute echipă....
21.07.2015 | 15:59
STEAUA. Cum poate rămîne Ţucudean în lot. Cine îl ajută
ADVERTISEMENT

STEAUA. După o dispută verbală, Mirel Rădoi l-a anunţat pe George Ţucudean că nu mai face parte din planurile sale şi, în consecinţă, e liber să-şi caute echipă.

STEAUA. Numai că aşa ceva este destul de greu de realizat şi nu din cauza formei sau valorii atacantului, ci din punctul de vedere al deţinătorului de drept al acestuia, clubul englez Charlton din Championship, a doua ligă engleză. Care nu ar fi de acord ca Ţucudean să fie împrumutat în altă parte decît la Steaua, după cum declară impresarul jucătorului, Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

STEAUA. “Deocamdată Ţucudean este sub contract cu Steaua, nu s-a discutat la nivel oficial plecarea lui, dar daca nu se găseşte nici o variantă, el va rămîne la Steaua pentru că este complicat, nu este un jucător liber, e adus împrumut şi chiar dacă Steaua şi Ţucudean găsesc o variantă, e greu să te înţelegi cu cei din Anglia pentru că ei ştiu că au jucătorul sub contract pînă la finalul anului la Steaua şi nu vor să-l dea în altă parte”, a declarat Anamaria Prodan pentru un post de televiziune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri