Carousel hot news

STEAUA. Medicii au dat VERDICTUL! Ce se întîmplă cu Varela

UPDATE 18:50 / Varela a ieşit accidentat din partida cu Trecin, iar problemele sînt destul de serioase. Mirel Rădoi speră ca fundaşul să reziste pînă la pauza de iarnă, cînd ar urma să...
23.07.2015 | 11:52
STEAUA. Medicii au dat VERDICTUL! Ce se întîmplă cu Varela

UPDATE 18:50 / Varela a ieşit accidentat din partida cu Trecin, iar problemele sînt destul de serioase. Mirel Rădoi speră ca fundaşul să reziste pînă la pauza de iarnă, cînd ar urma să sufere o intervenţie chirurgicală.

Acesta a fost supus unui control medical, iar medicii au pus verdictul: hernie inghinală.

…………………….

STEAUA. Prima repriză a meciului cu Trencin a fost un adevărat coşmar pentru stelişti. În minutul 20 slovacii conduceau cu 2-0 şi egalaseră scorul la general, iar în minutul 33 Mirel Rădoi fusese forţat de două accidentări să schimbe doi oameni de bază, Stanciu în minutul 18 şi Varela un sfert de oră mai tîrziu.

STEAUA. Cei doi intraseră pe teren fără să fie apţi sută la sută din punct de vedere fizic. Iar acum sînt incerţi cel puţin pentru următorul meci, cu CFR Cluj în campionat, programat pe “Arena Naţională” sîmbătă, de la ora 21:00.

Editorial Cristi COSTE: Înfiorătoarea calificare

STEAUA. Problemele lui Varela la muşchii aductori sînt foarte serioase, iar medicii Stelei sînt sceptici că acesta va putea rezista pînă în pauza de iarnă, cînd ar urma, cel tîrziu, să suporte o intervenţie chirurgicală amînată încă din luna mai.

STEAUA. FANATIK.RO confirmat: IANCU, dat afară: “Va zbura!”

“Situaţia lui Varela o ştim, trebuie să trăim cu ea pînă în pauza de iarnă, iar Stanciu a simţit o durere şi nu ştim dacă va fi apt pentru meciul cu CFR Cluj”, spunea Massimo Pedrazzini la finalul partidei.

STEAUA. Cu Varela indisponibil şi Tamaş dat afară, antrenorul Mirel Rădoi are mari probleme în defensivă, punctul slab în partida de aseară cu Trencin, mai ales că şi Papp, şi Guilherme traversează o formă modestă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri