Fotbal intern

STEAUA. CULISE / EXECUTAT fără somaţie! ULTIMELE zile la echipă

STEAUA. Pus pe liber de Steaua, Gabi Tamaş a avut cîteva zile în care a preferat să nu mai discute cu nimeni simţindu-se vinovat pentru greşeala făcută....
27.07.2015 | 00:02
STEAUA CULISE  EXECUTAT fara somatie ULTIMELE zile la echipa

STEAUA. Pus pe liber de Steaua, Gabi Tamaş a avut cîteva zile în care a preferat să nu mai discute cu nimeni simţindu-se vinovat pentru greşeala făcută.

Cu cîteva ore înainte de i se rezilia contractul, a „prins glas” şi a început „războiul clonelor” cu fanii de-acum fostului său club.

Ce-i transmite Şumudică lui Gigi despre Alibec şi De Amorim

STEAUA. Trădarea anului, Tamaş la Steaua, a fost pînă la urmă doar un şpriţ de vară. Fundaşul a apucat să bifeze doar 15 meciuri în tricoul campioanei, înainte de a fi trecut pe linie moartă de Rădoi. Iar totul s-a încheiat după reţeta deja brevetată de Tamaş, bogată în malţ şi hamei. Nu a reuşit să se trezească la timp pentru a ajunge la un antrenament, iar Mirel Rădoi a fost tranşant: “Cît voi fi eu antrenor, Gabi Tamaş nu va mai juca la această echipă”. Peste cîteva zile, cele două părţi au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului.

Pep Guardiola pleacă de la Bayern Munchen!

Două zile nu a mîncat!

STEAUA. Decizia lui Rădoi de a-l exclude din lot l-a afectat enorm pe Tamaş, care s-a închis în el timp de două zile. A preferat să nu discute cu nimeni şi nu a răspuns la telefoane nici măcar apropiaţilor. Mai mult, fostul dinamovist, de acum şi fost stelist, nici măcar nu a mîncat, afectat atît de greşeala pe care a făcut-o, dar şi convins că Rădoi l-a trădat şi a aşteptat prima ocazie pentru a-l mazili. Conştient că această nouă escapadă i-ar putea afecta enorm cariera, Tamaş a insistat pe relaţia pe care a avut-o cu Mirel Rădoi, cel care i-a fost coleg la echipa naţională, dar şi prieten în trecut. Din cîte se pare, tocmai această relaţie pe care a avut-o cu fostul antrenor i-ar fi fost fatală, deşi mulţi s-ar fi aşteptat să îi ofere o şansă de salvare.

STEAUA-PARTIZAN. Sîrbii ştiu unde se decide calificarea 

„Naşule, nu o să îl pot controla niciodată”

STEAUA. La urechile lui Tamaş ajunsese de săptămînile trecute informaţia că, încă de la instalare, Mirel Rădoi a insistat pe lîngă Becali ca fostul dinamovist să fie dat afară de la echipă. “Naşule, nu îl vreau pe Tamaş în lot. Nu o să îl pot controla niciodată. Am fost colegi la naţională, prieteni, am fost la şpriţuri împreună. Nu mă voi putea impune în faţa lui şi vom avea probleme”, i-ar fi transmis Rădoi lui Becali. Patronul Stelei a insistat ca Tamaş să rămînă la echipă, dar i-a promis antrenorului că la prima abatere a fotbalistului va avea mînă liberă la orice decizie. Încă din momentul în care Tamaş a auzit această discuţie de la omul lui Becali din staff-ul Stelei, relaţia dintre fundaş şi Rădoi a devenit glaciară.

Ultima LOVITURĂ în ”Groapă”! Le-a CONFISCAT maşinile

STEAUA. Becali a vrut să-l scape cu amendă

STEAUA. Imediat după scandalul provocat de absenţa lui Tamaş de la antrenament, Rădoi l-a anunţat pe Becali că fostul dinamovist nu mai are ce căuta la Steaua. Patronul a fost primul care a încercat să schimbe decizia tînărului tehnician. „Mirele, eu nu am de unde să-ţi aduc un fundaş la fel de bun ca Tamaş, deci poate ar fi mai bine să îl păstrezi în lot. Îi dăm o amendă record, de 25% din salariu, şi continuăm cu el la echipă”. Rădoi nici nu a vrut să audă, iar Becali nu a insistat. Tamaş a rămas out de la Steaua.

Rădoi, TĂVĂLIT de un stelist. “Nu e încă rege! Capul jos!” 

Astra, Viitorul sau Israel

STEAUA. Trimis să se antreneze separat, Gabi Tamaş a fost anunţat iniţial că este liber să plece oriunde vrea. Surpriză pentru Becali a fost că ofertele pentru fundaşul de 31 de ani au început imediat să curgă, în ciuda imaginii proaste provocată de viaţa extrasportivă. Primul pe lista celor interesaţi a fost chiar naşul lui Becali, Gheorghe Hagi. Acesta i-a propus lui Tamaş să vină la Viitorul, iar apoi a venit şi o ofertă de la Astra, unde Dani Coman a garantat pentru el. Doar că Tamaş ar vrea să îşi găsească un angajament în străinătate, afectat de modul în care a fost pus la zid de opinia publică din România. Are inclusiv o ofertă de la o echipă de top din Israel, care ar fi pe placul fotbalistului. Imediat după ce a auzit că Tamaş a atras interesul mai multor echipe, Becali s-a răzgîndit în legătură cu modul în care s-ar face despărţirea. Iniţial, patronul Stelei a vrut să-şi recupereze cei 150.000 de euro pe care i-a plătit lui Tamaş în momentul în care l-a transferat. Pînă la urmă, Becali a grăbit despărţirea de Tamaş deoarece fundaşul ar fi trebuit să încaseze un bonus de 250.000 de euro în cazul în care rămînea la echipă pînă cînd Steaua s-ar califica în grupele Ligii Campionilor.

SHOW cu fanii: “Îi IAU pe Sănmărtean, Keşeru şi Szukala!”

Războiul “clonelor”

STEAUA. Dacă în primele zile de după izbucnirea scandalului s-a închis şi a preferat să nu discute cu nimeni despre cele întîmplate, Gabi Tamaş a ieşit în cele din urmă la atac. Acesta a postat o poză în care ironiza războiul dintre oficialii Stelei şi conducătorii Armatei, care au dus la schimbarea siglei. “Mai bine să fiu eu cu mii şi mii de defecte, decît ca voi… clone perfecte…”. Această afirmaţie a stîrnit furia oficialilor stelişti, iar Helmuth Duckadam a fost cel care a dat replica: “A venit la această clonă pe bani buni, dar din păcate, el nu a apreciat această clonă. A avut toată deschiderea din partea noastră. E treaba lui ce crede. Sincer, n-am fost prea inspiraţi cînd l-am adus. Dar pentru el aşa, îi spun că această clonă joacă de 11 ani în grupele europene. Mai mult ce să-i mai zic”.

STEAUA. Ultimul transfer! A semnat cu o echipă cipriotă! Vezi pe ce perioadă 

Campion la scandaluri

STEAUA. Considerat unul dintre cei mai valoroşi fundaşi pe care i-a avut România în ultimii ani, Gabi Tamaş nu a reuşit să îşi atingă potenţialul maxim din cauza numeroaselor probleme extrasportive. Iată care au fost cele care l-au tras cel mai mult în jos.

2004 – aflat sub influenţa alcoolului, a devastat un restaurant din Poiana Braşov. Tatăl său, care are funcţie de conducere în poliţia judeţeană, a aplanat situaţia.
2005 – după o noapte în care a consumat excesiv, aflat într-un club de manele, Tamaş l-a sunat pe preşedintele de atunci al lui Dinamo, Nicolae Badea, căruia i-a spus că se apucă de K1.
2011 – obosit după o noapte albă la Poiana Braşov, nu s-a trezit la timp şi a ratat plecarea lotului naţional la turneul din Brazilia.
2013 – înaintea jocului amical din mai, cu Trinidad Tobago, la care fusese convocat, Tamaş a băut pînă dimineaţa şi a spart uşa unui bloc din Capitală pentru a intra să doarmă chiar în scară.
2013 – A fost dat afară de la CFR Cluj după doar şase zile, după ce s-a îmbătat într-un bar din oraş şi a fost filmat.
2013 – A băut împreună cu Daniel Pancu, iar apoi i-a spart capul rapidistului în timp ce îi explica felul în care se sare la cap în Anglia.
2015 – A fost la un pas să se bată cu rudele lui Bourceanu la petrecerea în care fostul căpitan al Stelei îşi aniversa căsnicia.

“Tamaş e un caz medical şi este de mult. La 17 ani era un copil de îl puneai la rană, nu se anticipa acest viitor al lui, care s-a amplificat şi după ce a văzut în Anglia. Este păcat pentru un om de o aşa calitate cum a fost, să ajungă caz medical. Este un jucător care mai are calităţi, mai poate să joace şi poate să devină o dramă socială dacă continuă pe drumul ăsta” (Cornel Dinu, fost jucător şi antrenor al lui Dinamo)

„L-am avut coleg, îl cunosc, dar mi-e imposibil să intru în mintea lui să înţeleg de ce se comportă aşa. Fiecare mai bea un şpriţ, o bere, două, hai trei, dar să faci ce a făcut el… Cum dracu’ să faci aşa ceva?! Mintea mea nu poate pricepe, aşa ceva mă depăşeşte. N-am întîlnit în toată cariera mea un jucător care să aibă problema asta cu bautura cum are Tamaş” (Dorinel Munteanu)

15 meciuri oficiale a jucat Gabi Tamaş în tricoul Stelei, fără să marcheze vreun gol