Fotbal intern

STEAUA. EXCLUSIV / Ofertă din Serie A pentru Gabi Iancu

UPDATE 28.07/ 15:50/ Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a anunţat că Gabi Iancu nu mai intră în planurile de viitor ale lui Mirel Rădoi şi îşi doreşte să îl împrumute. ACS Poli Timişoara...
28.07.2015 | 18:54
STEAUA EXCLUSIV  Oferta din Serie A pentru Gabi Iancu

UPDATE 28.07/ 15:50/ Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a anunţat că Gabi Iancu nu mai intră în planurile de viitor ale lui Mirel Rădoi şi îşi doreşte să îl împrumute. ACS Poli Timişoara şi Viitorul sînt cele două echipe din Liga 1 interesate de serviciile atacantului, dar FANATIK.RO a aflat că o echipă din Serie A îşi doreşte să îl împrumute pe Iancu.

Oficialii celor de la Carpi, echipă nou-promovată în Serie A, au fost prezenţi la partida dintre Steaua şi CFR Cluj pentru a îl vedea la muncă pe Gabi Iancu. Aceştia s-au arătat interesaţi de atacantul în vîrstă de 21 de ani şi sînt pregătiţi să facă o ofertă Stelei. Italienii au mai rămas cîteva zile în Bucureşti pentru a negocia trecerea lui Gabi Iancu la Carpi.

STEAUA. Ultimă oră! Anunţ oficial: 7 transferuri, 3 sînt de la Trencin! 

…………………………………….

UPDATE 19:00 / Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a confirmat informaţia ofertă în EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO.  Astăzi am vorbit cu Hagi, el mi-a spus că îl vrea pe Iancu, iar după meciul de joi o să ajungă la Viitorul”, a spus Gigi la un post de televiziune.

………………………….

STEAUA. Gabi Iancu are zilele numărate la Steaua, iar FANATIK.RO a aflat la ce echipă ar putea să ajungă, împrumut, atacantul roş-albaştrilor după ce Gigi Becali a declarat că acesta nu mai face faţă la echipa lui Mirel Rădoi.

STEAUA-PARTIZAN. VIDEO / Cum se pregăteşte campioana 

STEAUA. La sfîrşitul anului 2012, Gică Hagi anunţa că a bătut palma cu Gigi Becali pentru transferul lui Gabi Iancu la Steaua. După ce latifundiarul din Pipera se înţelegea să achite naşului 500.000 de euro, iar atacantul semna un contract pe 5 ani, “Regele” declara: M-am înţeles cu Gigi Becali pentru Iancu. El se aseamănă în joc cu Raul Gonzalez şi sînt sigur că va exploda la Steaua. Este un tînăr atacant cu foarte multe calităţi şi nu are cum să nu reuşească la această echipă”.

STEAUA. Zi DECISIVĂ pentru Rădoi! Ce LOVITURĂ i se pregăteşte

La rîndul său, patronul campionilor era sigur că Iancu va fi cel mai bun atacant al României. E crescut de Gică, iar el pe mine nu mă păcăleşte cu jucători. Cînd îmi spune că acest băiat va ieşi un mare fotbalist, atunci merg fără nici o reţinere pe mîna lui”.

Gigi după doi ani: “Iancu nu mai face faţă la Steaua”

STEAUA. După aproape doi ani de la acele declaraţii, Gigi Becali şi-a schimbat radical părerea despre atacantul Stelei, mai ales că Mirel Rădoi, după ultimele informaţii FANATIK. RO, nu este mulţumit de randamentul internaţionalului Under 21.

STEAUA – PARTIZAN. UPDATE / “Grobari” AMENINŢĂ FCSB, site-ul oficial al echipei LAUDĂ campioana României!

“Eu cred că Iancu nu mai face faţă la Steaua. Mie nu îmi plac jucătorii indolenţi, iar cînd antrenorul îţi dă o şansă, îţi mai acordă şi o a doua şansă, chiar şi pe a treia, păi atunci profită, tată, de ele dacă eşti fotbalist. Dacă nu, atunci ne despărţim. Oricum, o decizie finală o voi lua în perioada următoare”, spunea Gigi Becali.

Hagi îl vrea înapoi

STEAUA. În aceste condiţii, chiar dacă Daniel Stanciu, acum managerul lui ACS Poli Timişoara, a afirmat că are prima opţiune la un posibil împrumut al lui Gabi Iancu după ce a discutat cu Gigi Becali, FANATIK.RO a aflat că atacantul roş-albaştrilor ar putea ajunge din nou sub comanda lui Gică Hagi la Viitorul. Surse din anturajul roş-albaştrilor ne-au dezvăluit că oficialii “Regelui” deja şi-au manifestat interesul pentru împrumutul fostului lor jucător în cazul în care patronul campionilor se hotăreşte, după dubla cu Partizan, să renunţe momentan la serviciile internaţionalului de juniori. “Da, domne, îl luăm dacă există această posibilitate”, dezvăluie oameni din anturajul lui Hagi.

RĂZBOIUL coeficienţilor pentru Ligă! Urmează o săptămînă GREA

Dacă Gigi Becali doreşte să-l vîndă acum pe Iancu, atunci trebuie să îi dea un procent important din acest transfer şi lui Gică Hagi. Aşa că un împrumut al lui Iancu la Viitorul este mult mai avantajos pentru ambele tabere”, susţine sursa FANATIK.RO.

500.000 de euro a costat transferul lui Iancu la Steaua

15 goluri a reuşit Iancu în tricoul Stelei

74 de meciuri a jucat Iancu pentru Steaua în toate competiţiile