Fotbal intern

“Va fi foarte greu pentru Steaua să treacă de Partizan”

Geraldo Alves crede că Steaua va fi foarte puternică dacă va reuşi să-i transfere de la Astra pe Denis Alibec şi Wiliam De Amorim, dar se bucură că Teixeira a preferat Astra pentru că "este o...
27.07.2015 | 13:36
Va fi foarte greu pentru Steaua sa treaca de Partizan

Geraldo Alves crede că Steaua va fi foarte puternică dacă va reuşi să-i transfere de la Astra pe Denis Alibec şi Wiliam De Amorim, dar se bucură că Teixeira a preferat Astra pentru că “este o pierdere mare pentru Steaua”. Care va avea o dublă foarte grea de calificare în play-off-ul Ligii Campionilor cu Partizan Belgrad.

DESPRE IOAN NICULAE: Nu e bună lipsa patronului în primul rînd din cauza condiţiei în care se găseşte dînsul acum, normal că prezenţa sa la echipă ar aduce multă linişte la jucători. Pe patron nu-l interesează ce facem noi la stadion. Este treaba noastră să ne pregătim si să jucăm pentru noi, pentru banii noştri. Pe el îl interesează rezultatele şi performanţa”

PANCU declanşează REVOLUŢIA la Rapid! ACUM se decide totul!

DESPRE 1-5 CU ASA TÎRGU MUREŞ: “Mi-a fost foarte greu după meciul cu ASA, normal, după 2-0 lor le-a fost uşor să gestioneze jocul, au fotbalişti cu destulă experienţă ca să ţină rezultatul”

STEAUA. I-au găsit echipă lui Iancu. “Îl luăm! E ca Raul Gonzalez”

DESPRE ALIBEC ŞI DE AMORIM: “Dacă Denis şi Wiliam pleacă eu sînt bucuros pentru ei, dar Steaua va fi foarte puternică dacă îi ia, iar pentru noi va fi pierdere mare, mai ales că vrem să fim acolo sus, la luptă cu Steaua pentru primul loc. Alibec este un copil foarte bun, nu multă lume îl ştie aşa cum e el de fapt, are un potenţial foarte mare”

STEAUA-PARTIZAN. Update / Mesaj de ameninţare de la ultraşii sîrbi

DESPRE TEIXEIRA: “Teixeira este o pierdere mare pentru Steaua pentru că Felipe este un fotbalist foarte bun şi mă bucur că a făcut cea mai bună alegere, Astra l-a vrut cel mai mult, era liber de trei luni şi putea să-l ia oricine îl vroia cu adevărat pînă l-a luat Astra, unde a fost cu adevărat dorit foarte mult”

STEAUA. Zi DECISIVĂ pentru Rădoi! Ce LOVITURĂ i se pregăteşte

DESPRE STEAUA – PARTIZAN: “Va fi foarte greu pentru Steaua să treacă de Partizan. Din ce am văzut cu Trencin, nu le va fi uşor. E o echipă foarte tînără, care are nevoie de timp. Va fi foarte greu să treacă de Partizan. Sînt foarte mulţi jucători noi, foarte mulţi jucători tineri. Încă se formează o echipă la Steaua”

RĂZBOIUL coeficienţilor pentru Ligă! Urmează o săptămînă GREA

DESPRE SUPORTERI: “Mi-aş dori să avem mai mulţi spectatori cu noi la meci, eu sînt de puţină vreme la Astra, dar n-am cunoscut superterii, n-am cunoscut oraşul, eu stau la Bucureşti, majoritatea colegilor stau la Ploieşti, sînt multe drumuri de făcut şi nu prea e timp pentru altceva decât antrenament, pregătire şi familie”

DESPRE GRUPA DE CALIFICARE LA CM: “Aveţi o grupă grea de calificare la Mondial, am văzut adversarii voştri jucînd de multe ori şi sînt foarte valoroşi”

Tags: