STEAUA – PARTIZAN. “Ne trebuie ATITUDINE, că ne jucăm viitorul”

Silviu Ghering   
în Stiri sportive
28/07/2015, 13:07
STEAUA – PARTIZAN. “Ne trebuie ATITUDINE, că ne jucăm viitorul”

STEAUA. Antrenorul Massimo Pedrazzini a sisţinut o conferinţă de presă înaintea meciului de mîine seară cu Partizan Belgrad în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

“Cunosc bine pe Partizan, e o echipă care joacă un fotbal viguros şi deschis. Tradiţia lor e să facă tot ceea ce e posibil să se califice. Avem mai multe informaţii despre Partizan decît despre Trencin. Nouă ne trebuie o atitudine mult mai bună decît la meciul cu Trencin pentru că ne jucăm viitorul”

STEAUA – PARTIZAN. Reacţie oficială a sîrbilor la acuzele de blat

“Cel mai important e să nu luăm gol. Ideea e să marcăm fără să primim gol, dar şi dacă primim gol nu e o tragedie, nu se închide nimic, mai este un meci. Este foarte importantă concentrarea, determinarea în joc”

“Lotul e valid. Singura incertitudine e la Stanciu, vom vedea dacă riscăm sau nu cu el. Încă nu este complet refăcut, e singurul cu semnul întrebării, restul sînt toţi ok”

STEAUA – PARTIZAN. “Dacă nu trece de Partizan, poate intra în FALIMENT!”

“Cu Iancu vedem ce se întîmplă după meciurile cu Partizan. Dacă vrea să plece, nu cred că este o problemă, dar deocamdată face parte din lot”

“Şansele sînt egale, trebuie să fim mai inteligenţi decît ei. Partizan e o echipă pe care nu trebuie să o laşi să joace”

STEAUA – PARTIZAN. “Partizan are ce a PIERDUT Steaua acum jumătate de an, UN SĂNMĂRTEAN”

“Deocamdată sîntem acoperiţi în toate compartimentele. După dubla cu Partizan, dacă vrem să ne întărim lotul, vor mai veni cei de care avem nevoie. Avem mai mulţi jucători în vizor, nu numai pe cei de la Trencin. Sînt doi atacanţi cu care sîntem în tratative, sînt străini, puţin mai închişi la culoare, care ne pot ajuta şi acum, pînă în play-off, să vedem dacă ne înţelegem”

“Au jucători cu experienţă şi au avantajul suporterilor. Eu îi ştiu din perioada în care am activat la Steaua Roşie. Suporterii îi ajută, bineînţeles, pentru că sînt fanatici şi fac o atmosferă infernală pe orice stadion. Un punct forte al lui Partizan e dat de individualitaţile de care dispun. Zivkovic este foarte bun, Babovic la fel”

“Bojinov putea să vină la Steaua acum doi ani şi se bucura să vină aici, acum a spus că dubla cu Steaua este uşoară, să vină aici şi să vedem cît de uşor o să-i fie”

 

Închide ×