Fotbal intern

EXCLUSIV! Cînd are loc întîlnirea DECISIVĂ pentru Gabi Iancu

UPDATE / Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că, după ce transferul lui Gabi Iancu la FC Voluntari a picat, Gigi Becali vrea să poarte o discuţie cu Gică Hagi, pentru a-l trimite pe fotbalist la...
01.08.2015 | 15:46
EXCLUSIV Cind are loc intilnirea DECISIVA pentru Gabi Iancu
ADVERTISEMENT

UPDATE / Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că, după ce transferul lui Gabi Iancu la FC Voluntari a picat, Gigi Becali vrea să poarte o discuţie cu Gică Hagi, pentru a-l trimite pe fotbalist la Viitorul.

Gigi se va întîlni cu ”Regele” în prima zi a săptămînii viitoarea. Transferul lui Iancu la Voluntari a eşuat din două motive, primul, conducerile celor două cluburi nu s-au înţeles, Gigi vrînd 400.000 de euro, în timp ce nou promovata îl dorea împrumut. Iar al doilea, Iancu nu-şi doreşte un transfer la Voluntari. El a spus că în România ar mai juca doar la Viitorul, echipă de unde s-a transferat la Steaua. Altfel, fotbalistul aşteaptă o ofertă din străinătate.

ADVERTISEMENT

S-au HOTĂRÎT! Varela ajunge la CUŢIT după play-off

Ascultînd şi doleanţele jucătorului, plus că oferte de afară nu sînt deocamdată, Gigi Becali vrea să-l convingă pe Hagi să-l primească pe Iancu la Viitorul.

E OFICIAL! Campioana l-a transferat pe favoritul lui Gâlcă

…………………………………………………………………….

UPDATE 16:23 / Gabi Iancu nu va juca la FC Voluntari, deşi conducerile celor două cluburi au negociat transferul timp de două zile.

ADVERTISEMENT

”Cei de la Voluntari l-au vrut sub formă de împrumut, Gigi Becali a vrut bani pe el, astfel că părţile nu s-au înţeles”, a dezvăluit o sursă, pentru FANATIK.RO.

”Clubul din Voluntari nu a alocat un buget pentru transferuri în această vară, acolo există buget de salarii, aşa că nu aveau cum să dea 400.000 de euro pe Gabi Iancu”, a mai precizat sursa.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali şi preşedintele clubului din Voluntari, Robert Gherghe, au negociat transferul şi astăzi, după ce ieri au stat la masa tratativelor preţ de cîteva ore, fără nici un rezultat.

…………………………………………..

UPDATE 16:20 / Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că finanţatorul Stelei, Gigi Becali, şi preşedintele lui FC Voluntari, Robert Gherghe, negociază la această oră transferul lui Gabi Iancu la echipa nou promovată.

ADVERTISEMENT

Gherghe a plecat la întîlnirea cu Becali imediat după conferinţa de presă în care a fost prezentat Daniel Pancu, fotbalist care a părăsit Rapidul şi a semnat, miercuri, cu FC Voluntari.

Aceleaşi surse spun că Iancu nu şi-ar dori transferul la Voluntari, pentru că este tentat de o experienţă în străinătate, de unde ar avea ofertă. În cel mai rău caz, Gabi Iancu ar prefera o întoarcere la Viitorul, echipe de unde s-a transferat la Steaua.

………………………………………………………………………

STEAUA. Gabi Iancu nu a fost din primul minut în graţiile lui Mirel Rădoi, iar după cîteva evoluţii slabe, nici Gigi Becali nu l-a mai vrut. I s-a mai dat o şansă, cu CFR Cluj, dar a fost scos după prima repriză, iar din acel moment nu a mai prins lotul Stelei, inclusiv în meciul de aseară cu Partizan! A decepţionat.

După meciul cu Partizan, Gigi Becali a dezvăluit că fotbalistul va fi vîndut la FC Voluntari, cu 400.000 de euro. 

Acesta pare a fi ţelul lui Gigi Becali, să scoată aceşti bani pe fotbalistul pe care l-a cumpărat de la Gică Hagi cu 700.000 de euro. În realitate, lucrurile nu stau deloc aşa, conform surselor FANATIK.RO. Gabi Iancu va pleca de la Steaua, chiar la Voluntari, aici, Gigi a spus corect, dar nu contra unei sume de bani, ci împrumut pînă la finalul campionatului.

AZI, STEAUA FACE 2 TRANSFERURI!!! ANUNTUL LUI RADOI!!!

Dacă cei de la FC Voluntari vor fi mulţumiţi de randamentul atacantului, atunci vor avea prima opţiune de cumpărare a lui. Şi nici atunci nu ar fi dispuşi să plătească 400.000 de euro, ci doar 200.000. Cel mult!

Ambele cluburi îi plătesc salariul

Salariul de 8.000 de euro pe care Gabi Iancu îl are la Steaua va fi plătit, cînd fotbalistul va ajunge la FC Voluntari, în egală măsură de cele două cluburi. La fel se întîmplă şi cu ceilalţi doi fotbalişti care au venit de la Steaua în această vară, Paul Pârvulescu şi Robert Vîlceanu. Plafonul maxim de salarii la echipa ilfoveană este de 4.000 de euro pe lună.

GALERIE FOTO!!! ASTA E NOUA IUBITA A LUI DODEL TANASE!!! ARATA DEMENTIAL SI A POZAT NUD!!! 

STEAUA. Viitorul s-a retras

Paul Peniu, preşedintele Academiei de Fotbal ”Gheorghe Hagi”, a declarat, pentru FANATIK.RO, că Viitorul a fost interesată să-l readucă pe Iancu, dar a aflat că FC Voluntari este în discuţii avansate cu fotblistul, astfel că a renunţat. ”Da, şi noi l-am vrea la Vitorul, dar am auzit că discuţiile cu FC Voluntari sînt avansate, aşa că sînt şanse infime să ajungă aici, de fapt, cred că zero”, a dezvăluit Peniu. Oficialul a mai spus că ”la o vînzare a lui Iancu de Steaua, clubul nostru are un procent de 25 la sută. Steaua poate să-l împrumute însă, nu există nici o clauză în contract care să stipuleze acordul nostru!”.

STEAUA-PARTIZAN. Gigi Becali, GEST ULUITOR înainte de GOL! 

În final, Peniu l-a caracterizat pe jucătorul refuzat de Rădoi şi Gigi Becali. ”Iancu este, clar, un fotbalist cu multe calităţi. Dar are şi unele defecte sau, mai bine spus, cred că e un copil puţin întîrziat. Sînt sigur că el va evolua cît de curînd”, a încheiat Peniu.

100 minute a jucat Iancu în acest campionat, cu Petrolul şi cu CFR, fiind schimbat în ambele partide

ADVERTISEMENT