Carousel hot news

STEAUA. Rădoi a SCOS din lot 4 titulari! Vezi ECHIPA cu care vrea să intre pe teren la Botoşani

UPDATE 18:34 / Ultimul antrenament înainte de plecarea la Botoşani a confirmat intenţia antrenorului Mirel Rădoi de a folosi sîmbătă o formulă de start cu rezervele pentru a menaja titularii...
31.07.2015 | 17:23
STEAUA. Rădoi a SCOS din lot 4 titulari! Vezi ECHIPA cu care vrea să intre pe teren la Botoşani

UPDATE 18:34 / Ultimul antrenament înainte de plecarea la Botoşani a confirmat intenţia antrenorului Mirel Rădoi de a folosi sîmbătă o formulă de start cu rezervele pentru a menaja titularii de drept în vederea importantului meci de miercuri, de la Belgrad.

Echipa cu care a exersat Mirel Rădoi a fost: Niţă – Râpă, Carp, Toşca, Guilherme – Neagu, Tahar – Grădinaru, Mihalcea, Enceanu – Tudorie

*************************************************************************************************************************************

STEAUA. Campioana joacă sîmbătă la Botoşani meciul din etapa 4 a Ligii 1. Lotul campioanei a plecat în Moldova fără cîţiva dintre jucătorii de bază, lăsaţi acasă de antrenorul Mirel Rădoi ca să se odihnească pentru returul de miercurea viitoare din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, cu Partizan Belgrad , 1-1 în tur.

SUPER FOTO / Ahmetov i-a făcut STATUIE lui “IL LUCE” la stadion!

STEAUA. Calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, care ar echivala automat cu prezenţa măcar în grupele Ligii Europa în caz de ratare a grupelor din Liga Campionilor, este mult mai importantă decît un meci din Liga 1, unde eventualele puncte risipite acum mai pot fi recuperate pe parcurs. Aşa că Adi Popa, Alex Chipciu, Nicuşor Stanciu şi Fernando Varela au rămas la Bucureşti, în schimb a fost menţinut în lot Gabi Iancu, după ce transferul la FC Voluntari a căzut.

STEAUA. EXCLUSIV! A picat transferul lui Gabi Iancu la FC Voluntari

STEAUA. În partida de la Botoşani, Mirel Rădoi plănuieşte sa foloseasca din nou o formulă cu jucători care au apărut mai puţin în primul “11”, la fel ca în partida cu CFR Cluj, astfe că jucătorii de rezerva în acest sezon au prins mai multe minute decît cei consideraţi titulari.

STEAUA. Campioana a pierdut RĂZBOIUL cu Mihai Costea

STEAUA. Cele mai multe minute jucate în campionat le au Toşca şi Guilherme, singurii integralişti cu 270 de minute în 3 meciuri. Cei doi sînt urmaţi de Tahar, care a jucat 194 de minute, apoi Cojocaru, cu 180 de minute, la fel ca Rîpă, Papp şi Chipciu.

STEAUA. În topul “11” al jucătorilor cu cele mai multe minute jucate în campionat se mai află şi Breeveld – 166 de minute, Stanciu şi Tudorie – 148 de minute, Enceanu – 142 de minute.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri