Carousel hot news

“Steaua e neserioasă şi nu mai are valoare, cum să nu ne gîndim la victorie?!”

Steaua joacă astă-seară la Botoşani, iar finanţatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, altfel suporter declarat al campioanei, i-a pus, de această dată, gînd rău!...
Autor: Silviu Ghering | 01.08.2015 | 16:39

Steaua joacă astă-seară la Botoşani, iar finanţatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, altfel suporter declarat al campioanei, i-a pus, de această dată, gînd rău!

STEAUA. EXCLUSIV! Cînd are loc întîlnirea DECISIVĂ pentru Gabi Iancu

“Dacă în alţi ani, cînd Steaua era mai valoroasă, tot ne gîndeam la victorie, cum să nu ne gîndim acum, cînd noi ne-am întărit şi Steaua nu mai are valoarea trecută? Bine-nţeles că ne gîndim la victorie astă-seară!”, a declarat Iftime la o televiziune de sport.

STEAUA. Mesajul lui Meme Stoica: “Aduceţi-vă aminte de Zeleznik!!”

În legătură cu atît de mediatuzatul trensfer al lui Martinus la Steaua, finanţatorul Botoşaniului spune că acesta este de domeniul trecutului din cauza nehotărîrii conducerii campioanei.

STEAUA. VIDEO+FOTO / Mirel Rădoi şi-a scos elevii în oraş

“Nu ştiu ce face Martinus, el se antrenează la noi şi unde e valoare, sînt şi multe capricii, ba vrea una, ba vrea alta, numai Leo (n.a. – Grozavu) ştie dacă va juca sau nu astă-seară. Steaua a ieşit din cursa pentru Martinus, nici nu ştiu dacă l-au vrut cu adevărat, au fost cam neserioşi, dacă vrei ceva faci totul să obţii acel ceva… iar pentru Martinus mai avem oferte, dar nu mai sîntem aşa hotărîţi să-l dăm”, a spus Iftime..

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!