ADVERTISEMENT
Carousel hot news

STEAUA. Meme a intervenit la Gigi pentru un jucător! Nu e Gabi Iancu

STEAUA. Ieşit pentru cîteva zile din Penitenciarul Jilava, Mihai Stoica n-a putut să stea departe de fotbal şi s-a întîlnit cu antrenorul Mirel Rădoi şi cu finanţatorul Gigi Becali pentru a...
Autor: Daniel Vlad | 03.08.2015 | 08:08
STEAUA. Meme a intervenit la Gigi pentru un jucător! Nu e Gabi Iancu

STEAUA. Ieşit pentru cîteva zile din Penitenciarul Jilava, Mihai Stoica n-a putut să stea departe de fotbal şi s-a întîlnit cu antrenorul Mirel Rădoi şi cu finanţatorul Gigi Becali pentru a discuta lucruri personale, dar şi despre echipa de fotbal.

ADVERTISEMENT

Fostul manager general al roş-albaştrilor a încercat, pe cît a fost posibil, să ajute la bunul mers al lucrurilor din cadrul echipei. Cît s-a aflat în aceste zile în permisie, Meme şi-a pus în slujba echipei experienţa acumulată în cei aproape 20 de ani de cînd se află în fotbal.

AROGANTA MAXIMA A SARBILOR!!! ANUNTUL DE ULTIMA ORA CARE VA STARNI FURIA FANILOR STELEI INAINTE DE MARELE MECI DE LA BELGRAD!!!

Sesizînd că Gigi Becali a revenit la obiceiurile din trecut şi critică jucătorii public, Meme Stoica a avut o discuţie pe tema acestui subiect cu finanţatorul Stelei.

Gigi, ai răbdare cu Cojocaru. E încă un copil!”

STEAUA. FANATIK.RO a aflat ce a discutat Meme cu Gigi despre portarul Valentin Cojocaru. “Gigi, am văzut că te-ai luat după meciul cu Partizan de Cojocaru. Te rog eu să ai răbdare cu el. E încă un copil. Nu face intenţionat pe teren lucurile la care tu te-ai referit. Nu mai apleca urechea la ce îţi spune unul sau altul despre acest băiat. O să vezi că, după ce Mirel va discuta cu el şi va ajunge să joace meci de meci, îşi va schimba şi prestaţia, şi atitudinea.”

ADVERTISEMENT

ANUNTUL UEFA DIN URMA CU CATEVA MINUTE DESPRE PARTIZAN – STEAUA!!!

“Momentan, le face doar din cauza lipsei de expereinţă. Eu l-am promovat pe băiatul ăsta la echipa mare şi am încredere în potenţialul său”, a fost discursul pro Cojocaru al lui Meme în faţa patronului.

Rădoi i-a dat banderola cu FC Botoşani

STEAUA. După ce Meme şi Gigi Becali au avut discuţia vizavi de Cojocaru, Mirel Rădoi a fost primul care a lucrat la moralul portarului său. “Am în continuare încredere în tine. Te-ai pregătit foarte bine în cele două cantonamente, iar eu ştiu ce poţi. De acum, vei fi al treilea căpitan al echipei, iar în meciul cu FC Botoşani vei purta banderola”, i-a spus Rădoi lui Cojocaru. S-a ţinut de cuvînt! Portarul a fost căpitan de echipă la meciul pe care Steaua l-a cîştigat sîmbătă, la Botoşani, scor 1-0.

17 meciuri a apărat Cojocaru pentru Steaua

19 ani este vîrsta lui Valentin Cojocaru

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!