PARTIZAN – STEAUA. “Ar fi păcat să rişte Stanciu. Nu e refăcut sută la sută!”

Silviu Ghering   
în Fotbal intern
04/08/2015, 18:42
PARTIZAN – STEAUA. “Ar fi păcat să rişte Stanciu. Nu e refăcut sută la sută!”

STEAUA. Campioana a ajuns cu bine la Belgrad şi Helmuth Duckadam ne-a asigurat pe toţi că “hotelul e bun, avem toate condiţiile, totul e-n regulă, nici o problemă, pot să organizeze şi o nuntă că tot nu ne deranjează, glumesc, chiar e totul foarte bine organizat”.

STEAUA. Despre posibilitatea ca portarul Valentin Cojocaru, foarte tînăr fiind, să fie timorat de atmosfera de pe stadionul “Partizana”, portarul de legendă de la Sevilla ’86 a spus că “avînd publicul în spate ar putea avea ei un dezavantaj, publicul n-o să aibă răbdare, o să vrea repede gol, presiunea va fi pe ei şi un avantaj pentru noi. Cojocaru va fi ţinut în priză de atmosferă, e genul care se mobilizează în mediu ostil şi, în plus, stadionul are pistă de atletism deci tribuna e departe, zgomotul se estompează, nu va avea probleme”.

STEAUA-DINAMO. “Va fi un derby mai slab ca niciodată!”

STEAUA. “Stadionul am văzut că seamănă cu cel din <Ştefan cel Mare> aşa că, tot am vorbit de atmosfera ostilă, o să ne simţim ca în <Ştefan cel Mare> în ultimii ani . Cînd am tot cîştigat”, a mai spus Duckadam la aceeaşi televiziune de sport.

UEFA a dat verdictul după contestaţia depusă de Fenerbahce! Lucescu nu a ţinut cont de recomandările forului

STEAUA. Cît despre posibilitatea ca Nicuşor Stanciu să joace mîine, fostul goalkeeper nu crede că ar fi o opţiune bună: “Stanciu mai are probleme, sânt şanse puţine să joace, pînă la urmă Mirel Rădoi este cel care va hotărî astă seară cu cine va juca, dar e păcat, zic eu, să forţeze cu Stanciu, ar fi păcat să rişte Nicuşor, s-a recuperat bine pînă acum, dar nu e refăcut sută la sută, ceilalţi sînt toţi apţi de joc”.

STEAUA.“Echipa de bază se cam ştie. Şi Mirel va merge pe formula consacrată, fără surprize. Este cel mai important joc din acest sezon pentru că te duce cel puţin în grupele Ligii Europa şi este un stimulent să vrei mai mult, adică grupele Ligii Campionilor, a ca o tranbulină de care trebuie să ne folosim la maxim”, a încheiat Duckadam intervenţia de la Belgrad.

Închide ×