ADVERTISEMENT
Carousel hot news

STEAUA-DINAMO. “Rădoi sigur va folosi CEA MAI BUNĂ garnitură!”

STEAUA-DINAMO. Liber de contract şi de-abia revenit dintr-o vacanţă prelungită la două luni, Marius Niculae nu are de gînd să agaţe ghetele-n cui la 34 de ani şi aşteaptă oferte. Ar vrea...
Autor: Silviu Ghering | 06.08.2015 | 16:01
STEAUA-DINAMO.
Alexandru Chipciu.

STEAUA-DINAMO. Liber de contract şi de-abia revenit dintr-o vacanţă prelungită la două luni, Marius Niculae nu are de gînd să agaţe ghetele-n cui la 34 de ani şi aşteaptă oferte. Ar vrea în străinătate, dar nu exclude nici variantele interne. Evident Dinamo ar fi în pole position.

ADVERTISEMENT

“Şi varianta de a mă întoarce în este în calcule, dar e prematur să vorbim acum. La Dinamo n-am închis uşa şi nici nu cred că voi avea vreodată uşa închisă”, a declarat “Săgeată”.

Ultraşi DINAMOVIŞTI pe frontul din Ucraina! AFLĂ cu cine ŢIN!

STEAUA-DINAMO. Se apropie Derby de România (duminică, 21:00, Arena Naţională) şi fostul golgheter dinamovist i-a dat o doză de îmcredere “favoritului” său, fiul fostului coechipier Florentin Petre. pe care îl consideră “peste tatăl său”!

ADVERTISEMENT

FOTO / Cele mai tari glume cu Papp! Partizan, binecuvîntată de Pappa

“Sper ca Patrick Petre să explodeze în acest meci şi să-şi arate talentul, fiindcă, din acest punct de vedere, este peste tatăl său! E mai tehnic decît Florentin. Rămîne de văzut dacă are şi ambiţia tatălui. Le-am zis amîndurora asta, dar şi să rămînă conectat, cel mic, la fotbal, nu la cai verzi pe pereţi. Eu cred că, duminică, va conta experienţa unor jucători precum Matei şi Lazăr, vivacitatea lui Gavrilă, la care se pot adăuga surprize din partea unor fotbalişti”.

STEAUA-DINAMO. Cu toate că Steaua este angrenată şi în competiţiile continentale, iar Mirel Rădoi a folosit echipa secundă şi cu CFR Cluj, şi cu FC Botoşani, Niculae este convins că “rivalii noştri sigur vor evolua cu cea mai bună garnitură. Şi pentru ei, indiferent ce meciuri au prin Europa, contează enorm un derby cu Dinamo. Sper ca băieţii să continue pe linia pozitivă a acestui start de sezon. Eu cred că Dinamo n-o să piardă, cred chiar că pot să cîştige”.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!