Bancuri

STEAUA, ELIMINATĂ DIN LIGA CAMPIONILOR. Nimeni nu ţine cu FCSB, dar ratingul naţional a depăşit cifra din tur!

STEAUA. Meciul Partizan – Steaua, pierdut de Steaua cu 2-4, după ce a condus cu 2-1 la pauză, a fost cea mai urmărită partidă din această sesiune de calificări. Pro TV a avut prima poziţie...
06.08.2015 | 13:34
STEAUA, ELIMINATĂ DIN LIGA CAMPIONILOR. Nimeni nu ţine cu FCSB, dar ratingul naţional a depăşit cifra din tur!
Tabela de marcaj la final
ADVERTISEMENT

STEAUA. Meciul Partizan – Steaua, pierdut de Steaua cu 2-4, după ce a condus cu 2-1 la pauză, a fost cea mai urmărită partidă din această sesiune de calificări. Pro TV a avut prima poziţie pe interval, cu cifre de aproximativ trei ori mai mari decât locul următor. Partida de la Belgrad a avut un plus de jumătate de milion de telespectatori faţă de turul de săptămâna trecută de la Bucureşti.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţa posturilor TV, la nivel urban, pe intervalul meciului Partizan – Steaua (21.30-23.20):

ADVERTISEMENT

STEAUA. NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, aproape 2,5 milioane de români au urmărit meciul de pe Pro TV, cu 500.000 peste turul de la Bucureşti. Pe intervalul partidei, locul doi a fost al Antenei 1, cu aproape 900.000 de telespectatori pe post la emisiunea Te pui cu blondele, cu Dan Negru.

STEAUA. FAVORITĂ în play-off-ul Ligii Europa! Cine sînt adversarii

În minutul de vârf, la 22.54, la meciul de pe Pro TV se uitau 2.974.000 de telespectatori (16,1 rating).

STEAUA. URBAN. Aproape un milion şi jumătate de telespectatori a avut Partizan – Steaua la oraşe. Pe locul doi, după Pro TV, Antena 1 avea o medie de 500.000 de telespectatori.

ADVERTISEMENT

FOTO / Cele mai tari glume cu Papp! Partizan, binecuvîntată de Pappa

STEAUA. COMERCIAL. Meciul de pe Pro TV a atras aproape 700.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani. Pe targetul comercial, cota de piaţa a partidei a fost de peste 40%, ceea ce înseamnă că aproape jumătate din telespectatorii între 18 şi 49 de ani care se uitau la televizor erau pe Pro TV.

Pe segmentul comercial, Antena 1 a avut 280.000 de telespectaori, de peste două ori mai puţin decât meciul de pe Pro TV.

Citeşte mai mult pe www.paginademedia.ro

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri