ADVERTISEMENT
Carousel hot news

STEAUA. Cea mai slabă ofensivă din ultimii 6 ani! Un gol în 5 etape!

STEAUA. Actuala echipă a campioanei are cea mai slabă ofensivă dintre formulele de echipă din ultimele 6 sezoane. Atacanţii lui Mirel Rădoi au marcat un singur gol, în 5 etape....
Autor: Silviu Ghering | 10.08.2015 | 10:53
STEAUA. Cea mai slabă ofensivă din ultimii 6 ani! Un gol în 5 etape!

STEAUA. Actuala echipă a campioanei are cea mai slabă ofensivă dintre formulele de echipă din ultimele 6 sezoane. Atacanţii lui Mirel Rădoi au marcat un singur gol, în 5 etape.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Echipa lui Mirel Rădoi are cel mai slab atac din ultimii 6 ani, cînd vine vorba de meciurile disputate în Liga 1. Steliştii au marcat 5 goluri în primele 5 etape, cu două partide “sterpe”, în care nu au înscris.

STEAUA. Ultima oară cînd “roş-albaştrii” au reuşit o asemenea contraperformanţă a fost în stagiunea 2009-2010, cînd echipa era antrenată de Cristiano Bergodi şi avea în ofensivă pe Bogdan Stancu, Pantelis Kapetanos sau Romeo Surdu. Steaua a terminat în acea stagiune pe locul 4, după CFR Cluj, Unirea Urziceni şi FC Vaslui. Coincidenţa face ca derby-ul României să se fi disputat tot în etapa 5, atunci “cîinii” impunîndu-se cu 1-0, tot în deplasare, după un gol marcat de Gabi Tamaş,. Coincidenţă, exact jucătorul dat afară în acest sezon de Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Problema Stelei este că atacanţii săi au marcat o singură dată în această stagiune de Liga 1. Alexandru Tudorie a egalat în meciul cu CFR Cluj, disputat în etapa 3, pe Arena Naţională.

STEAUA. “Din păcate, nu avem atacant. Ne trebuie un atacant. Vor mai veni jucători, pentru că trebuie făcută o reconstrucţie. Ne trebuie atacant, pentru că nu are cine să marcheze goluri”, declara Gigi Becali, la o televiziune de sport, la finalul partidei cu Dinamo.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!