Carousel hot news

Atac la Steaua: “Sînt curios dacă vor alinia şi împotriva noastră echipa a doua”

Managerul sportiv al lui CS U Craiova, Felix Grigore, a declarat despre unul dintre cei mai promiţători jucători ai echipei, Andrei Ivan că nu se pune problema ca acesta să fie cedat unui alt...
10.08.2015 | 13:51
Atac la Steaua:

Managerul sportiv al lui CS U Craiova, Felix Grigore, a declarat despre unul dintre cei mai promiţători jucători ai echipei, Andrei Ivan că nu se pune problema ca acesta să fie cedat unui alt club din Liga 1. Şi a lămurit de ce poartă jucătorul cască de protecţie.

“Avem jucători de echipă naţională. Ce club mare din România poate să ia jucători de la Craiova? Îl avem pe Andrei Ivan, care a evoluat foarte bine cu Chiajna. O să poarte o perioadă acea cască, a avut o fractură craniană la meciul de baraj pentru liga a treia cînd am jucat cu echipa adoua. Nu are nici o frică, e un fotbalist adevărat, îşi doreşte foarte mult să joace titular în cel mai scurt timp la Craiova”, a precizat Felix Grigore la o emisune de sport.

Felix Grigore a vorbit şi despre partida pe care echipa sa urmează să o dispute cu Steaua între cele două partide pe care campionii le vor disputa în play-off-ul Europa League împotriva lui Rosenborg: “Noi vom juca cu Steaua între turul şi returul cu Rosenborg şi chiar sînt curios dacă vor alinia şi împotriva noastră echipa a doua aşa cum au făcut la Botoşani înainte de returul cu Partizan”.

Cît despre derby-ul Steaua-Dinamo de duminică seară, încheiat fără gol, oficialul oltenilor a spus că “a fost un joc echilibrat. Nu mi s-a părut că Dinamo s-a apărat tot meciul. Să nu uităm că prima mare ocazie a avut-o Dinamo, la şutul lui Filip pe care Cojocaru l-a scos de la rădăcina barei. Steaua a avut două-trei ocazii mai clare, a avut şi bara, dar nu mi s-a părut o diferenţă prea mare. Nouă ne convine atunci cînd se pierd puncte”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri