ADVERTISEMENT
Carousel hot news

STEAUA. Jucătorii îl APĂRĂ pe Rădoi! “Nu e VINA lui, noi am fost neinspiraţi”

STEAUA. Autorul golului stelist, Adi Popa, spune că nu antrenorul Mirel Rădoi e de vină pentru sincopele echipei, ci neinspiraţia jucătorilor....
Autor: Silviu Ghering | 16.08.2015 | 00:05
STEAUA. Jucătorii îl APĂRĂ pe Rădoi!

STEAUA. Autorul golului stelist, Adi Popa, spune că nu antrenorul Mirel Rădoi e de vină pentru sincopele echipei, ci neinspiraţia jucătorilor.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Tade, DAT AFARĂ! „Pierd 500.000, asta e! Să plece LIBER!”

“Avem prea multe sincope în acest început de campionat şi la Steaua nu este normal asta. Cum nu cred că sînt normale scandările din tribune. Nu Mister e de vină, noi sîntem de vină. La pauză ne-a spus să nu ne retragem, dar nu ştiu ce s-a întîmplat. Am luat un gol prea uşor şi asta ne-a turnat plumb în ghete. După meci, Mister ne-a spus să ridicăm capul din pămînt şi să ne gîndim la următorul meci pentru că acela e cel mai important. Şi eu nu mă mai gîndesc acum la ASA, o calificare cu Rosenborg ne va da încredere şi linişte pentru meciurile care urmează”, a declarat Popa la o televiziune de sport.

Gigi şi Mirel, CONTRE la TV! „E VINOVAT!” / „Poate PLEC pînă joi”

STEAUA. În ceea ce priveşte declaraţiile lui Gigi Becali despre lipsa de caracter a echipei şi la vina lui Mirel Rădoi de a nu putea să-şi mobilizeze jucătorii, Popa a luat apărarea lui Mirel Rădoi.

“Nu-mi permit eu să comentez declaraţiile patronului, mai ales despre antrenor. Dar noi avem o relaţie foarte bună cu antrenorul Rădoi, ştie să ne motiveze, nu e vorba de asta cu ASA astă seară, am fost noi neinspiraţi pe teren, nu e vina antrenorului, care ştie să întreţină o atmosferă foarte bună între noi chiar şi în situaţia asta în care jocul nu merge. Facem antrenamente în care şi acumulăm, şi avem şi plăcere. Încercăm să găsim problema şi să o rezolvăm fiindcă ne costă”.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Jucătorii, SCANDAL cu fanii! „Vin doar SĂ NE ÎNJURE!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!