Carousel hot news

STEAUA. Grupe vs insolvenţă! Becali vrea iar să vîndă echipa. Preţ special pentru MApN!

STEAUA. După meciul cu ASA Tîrgu Mureş (1-1 pe Arena Naţională sîmbătă seară), finanţatorul Stelei, Gigi Becali a fost înconjurat la ieşirea din tribună de zeci de suporteri ai echipei...
Autor: Silviu Ghering | 16.08.2015 | 19:57

STEAUA. După meciul cu ASA Tîrgu Mureş (1-1 pe Arena Naţională sîmbătă seară), finanţatorul Stelei, Gigi Becali a fost înconjurat la ieşirea din tribună de zeci de suporteri ai echipei sale (vezi galeria foto!), foarte nemulţumiţi de jocul favoriţilor şi care i-au cerut, pe un ton ridicat, să renunţe la antrenorul Mirel Rădoi şi la o serie de jucători care nu mai dau randamentul dorit.

STEAUA. Gigi Becali a avut o reacţie surprinzător de calmă pentru firea sa colerică, le-a amintit contestatarilor cît a pătimit el de pe urma fotbalului şi le-a cerut să-i aducă un cumpărător ca să scape de echipă!

EXCLUSIV. Super TRANSFER! De la Steaua, lîngă Eto’o: „S-au ÎNŢELES”

STEAUA. “Am făcut puşcărie din cauza fotbalului, am fost condamnat pe nedrept, au vrut să-mi distrugă familia, nici acum mama mea nu şi-a revenit din supărare, cum să mă mai enervez eu din cauza fotbalului?! Mi-au luat sigla, mi-au luat tabela, mi-au luat nocturna, păi ce mai vreţi, mă, să-mi mai ia? Ştiţi ceva? Nu îmi mai trebuie griji din fotbal! Vreau să vînd Steaua, aduceţi-mi cumpărător. Uite, anunţ public că eu, George Becali, vînd echipa celui care îmi oferă 20 de milioane de euro, hai, poate 15 milioane de euro. Dacă o vor cei de la Clubul Sportiv al Armatei, le fac o reducere, le-o dau cu 10 milioane de euro”, a spus Gigi Becali.

VIDEO. Astăzi e MAREA FINALĂ a Simonei Halep! La ce oră ÎNCEPE!

STEAUA. Latifundiarul din Pipera a lăsat de înţeles că ar vinde echipa fără lotul de jucători pentru că vrea să-şi recupereze banii investiţi în fotbaliştii actuali aşa că pe aceştia trebuie să-i vîndă. Corul nemulţumiţilor a fost contrat de voci răzleţe care au amintit că fără Gigi Becali Steaua putea fi acum în situaţia lui Dinamo. Nu pe locul 1, ci în insolvenţă!

STEAUA. Galerie FOTO. A debutat Diarrassouba! A revenit Stanciu! Tudorie, dublă! Au făcut scor!

STEAUA. Gigi Becali n-a aruncat o vorbă ca să scape de presiunea suporterilor. Finanţatorul campioanei a reluat tema vînzării clubului la o televiziune de sport. El a precizat că, dacă Rădoi & comp. va rata şi calificarea în grupeleEuropa League, după dubla cu Rosenborg, din play-off-ul Ligii Europa, chiar va scoate clubul la vînzare! În cazul în care nu îi va reuşi acest demers, iar bugetul asigurat pentru un an şi jumătate se va termina, patronul a anunţat că echipa va intra în insolvenţă.

STEAUA. “Dacă nu mai vrea Dumnezeu să meargă, banii pe care îi am eu acum disponibili sînt pentru un an şi jumătate. Peste un an şi jumătate trag line. Dacă trebuie să mai dau eu bani, nu mai dau, bă, băieţi. Insolvenţă!”, a anunţat Gigi Becali.

STEAUA. “Banii sînt scoşi pe hîrtie. Sîntem pe profit, dar nu i-am scos. Jucătorii sînt consideraţi mijloace fixe, adică patrimoniu. Banii sînt în jucători. Eu mai am de scos 20 de milioane de euro. Dacă văd că nu ne calificăm cu Rosenborg, fac ofertă publică: cine vrea să dea 20 de milioane, să ia Steaua şi cu asta, basta! Nu mă mai înjură pe mine ăla şi ăla, cu nervi şi jigniri”, a adăugat omul de afaceri.

STEAUA. “Problema nu e că dai 10 milioane. Pe ăia îi dai şi gata. Problema e că, după aia, vine luna – poc milionul! Şi trebuie să scot în fiecare lună cîte un milion şi de unde să-i scoţi? Nu ai un robinet de la care să curgă milioane de euro.”, a mai spus finanţatorul Stelei.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!