Fotbal intern

Steaua-Rosenborg. Revine PELUZA Nord? Cîte bilete s-au vîndut

STEAUA-ROSENBORG. Cele două facţiuni importante ale galeriei steliste, Peluza Nord şi Peluza Sud nu au mai venit la meciurile "echipei multiubite" după ce Gigi Becali a pierdut marca şi sigla în...
19.08.2015 | 10:16
SteauaRosenborg Revine PELUZA Nord Cite bilete sau vindut

STEAUA-ROSENBORG. Cele două facţiuni importante ale galeriei steliste, Peluza Nord şi Peluza Sud nu au mai venit la meciurile “echipei multiubite” după ce Gigi Becali a pierdut marca şi sigla în decembrie 2014. Noua siglă cu FCSB nu i-a mulţumit pe suporteri şi cele două mari grupuri amintite n-au mai încurajat Steaua din peluze.

STEAUA-ROSENBORG. Situaţia s-ar putea schimba. Peluza Nord a anunţat public că pe 27 august va avea loc o întîlnire la care sînt invitaţi toţi membrii galeriei, dar şi alţi suporteri ai Stelei interesaţi de relaţia cu echipa. Principalul motiv al întrunirii e acela de a se decide dacă Peluza Nord va reveni sau nu pe stadion, alături de campioana României.

STEAUA. Reghe îi mai suflă un jucător lui Gigi! Steaua rămîne cu buza umflată!

STEAUA-ROSENBORG. De partea cealaltă a “terenului”, membrii Peluzei Sud nici nu vor să audă de o revenire alături de FCSB şi îşi vor continua protestul “Nimeni la meci!”.

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo, scandal SEXUAL cu o minoră de 16 ani! Ce a vrut sa ii faca! Fata a facut TOTUL public! Pustoaica ARATA DEMENTIAL!!!

STEAUA-ROSENBORG. Surse dintre fanii stelişti susţin că demersul Peluzei Nord de a se consulta cu toţi suporterii a fost generat de Mirel Rădoi, care este foarte afectat de lipsa galeriei şi vrea să o readucă la stadion.

FOTO DE ULTIMA ORA!!! SIMONA HALEP, IN COSTUM DE BAIE!!! A SARBATORIT VICTORIA  LA PISCINA!!! CE BINE ARATA CAMPIOANA NOASTRA!!! 

STEAUA-ROSENBORG. Adunarea suporterilor va avea loc exact în ziua în care Steaua va disputa meciul retur cu Rosenborg, în Norvegia.

STEAUA-ROSENBORG. Primul joc din dubla manşă pentru calificarea în grupele Ligii Europa se va juca joi, 20 august, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Este primul meci acasaă în această ediţie a cupelor europene la care Steaua va avea spectatori în tribune. Pînă marţi seară se vînduseră aproape 16.000 de bilete pentru meciul de joi seară.

STEAUA-ROSENBORG. Începînd de marţi, biletele se pot cumpăra numai de la casele Arenei Naţionale din bulevardul Basarabia şi strada Maior Ion Coravu.

Preţurile biletelor

PELUZE – INEL 2 – 15 LEI
PELUZE – INEL 1 – 15 LEI

TRIBUNA 2 – INEL 1 PERIFERIC – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 MEDIAN – 60 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 CENTRAL – 100 LEI

VIP 1 – 150 LEI

CUTREMUR în lumea mondenă!!! Două SUPER VEDETE, prinse în FLAGRANT in timp ce faceau SEX IN APA!!! Galerie FOTO. Imaginile EXPLICITE!!!

Programul caselor de bilete
MARŢI – 10:00 – 19:00
MIERCURI – 10:00 – 19:00
JOI – începînd cu ora 10:00 pînă la ora partidei

VEZI SUS ÎN GALERIA FOTO CELE MAI SPECTACULOASE POZE CU COREGRAFIILE FANILOR STELEI