Carousel hot news

Rădoi, INTERZIS şi în Liga 1: “Nu poate sta pe bancă!”. Ce spune Cârţu

UPTADE 21:08, ora 18:03. Viitorul adversar al lui Mirel Rădoi în Liga I, Sorin Cârţu, este de părere că fostul său elev de la Extensiv s-a grăbit cînd s-a apucat de meseria de antrenor, iar...
21.08.2015 | 17:50

UPTADE 21:08, ora 18:03. Viitorul adversar al lui Mirel Rădoi în Liga I, Sorin Cârţu, este de părere că fostul său elev de la Extensiv s-a grăbit cînd s-a apucat de meseria de antrenor, iar primordial pentru tehnicianul Stelei este să îşi termine studiile.

“Mă bucur să mă întîlnescu cu Rădoi, el a fost unul dintre jucătorii mei preferaţi. Mi-a plăcut ce a făcut în fotbal, păcat de ce i s-a întîmplat. Poate dacă mai stătea puţin al Extensiv şi-ar fi luat BAC-ul, n-ar mai fi avut probleme în a-şi face şcoala de antrenori. Îmi pare rău pentru tot ce i se întîmplă lui Rădoi, mai ales pentru tot ce a însemnat el pentru fotbal în urma carierei de jucător.

Mirel arăta calităţi de antrenor de cînd era fotbalist. Organiza jocul, compartimentul unde juca, era un lider în teren, lider de vestiar, acel lider pe care şi-l doreăte orice antrenor. Eu am mai discutat cu el. El a făcut o greşeală, trebuia să mai fi jucat. Primul lucru grav este că nu îşi poate susţine şcoala de antrenori din cauza studiile pe care le are. Mai înainte de toate, Mirel trebuie să îşi reglementeze studiile”, a declarat Sorin Cârţu la o televiziune de sport.

………………………….

UPDATE 21.08, ora 17:45 . Vicepreşedintele Comisiei Tehnice a FRF, Marcel Puşcaş, a dezvăluit că în şedinţa forului din care face parte s-a stabilit ca pe banca tehnică la meciurile din Liga 1 să poată sta doar antrenorii şi organizatorul de competiţii.

Propunerea Comisiei Tehnice a FRF urmează să fie validată de următorul Comitet Executiv al FRF.

“Rădoi este doar bomboana pe colivă. Au mai fost situaţii din astea. Rădoi a fost mai mediatizat şi pentru simplul fapt că nu avea BAC-ul.

În şedinţa de azi, pentru următorul Comitet Executiv, propunem ca funcţiile de director tehnic, care după părerea noastră e cea mai importantă funcţie din cadrul unui club, trebuie să posede licenţa cel puţin la nivelul antrenorului clubului. 

Directorul sportiv, noţiune care nu există în nomenclatorul de funcţii, noi ne folosim şi ne ascundem după nişte chichiţe lingvistice care să încălcăm ce nu avem voie să încălcăm.

Directorul sportiv nu va putea sta pe bancă. Singura persoană care va sta pe bancă în afara tehnicienilor va fi delegatul echipei, organizatorul echipei sau team-managerul în termeni moderni.

Şedinţa Comitetului Executiv se va ţine o dată pe lună, probabil va fi undeva între 20-25 septembrie.

A mai fost propunerea ca pe băncile tehnice să stea oamenii cu studii pentru a putea sprijini fotbalul”, a spus Marcel Puşcaş la un post de televiziune.

………………………..

UPDATE 20.08, ora 23:30. Mirel Rădoi a comentat sancţiunea primită de la FRF. Antrenorul campioanei spune că îl bucură faptul că venirea sa pe banca tehnică a “roş-albaştrilor” a făcut să fie schimbate regulamentele:

“Nu e nicio problemă. Acceptăm şi asta. Pînă la urmă mă bucur că venirea mea a făcut să se schimbe regulamentul”, a spus Rădoi la finalul partidei cu Rosenborg.

UPDATE 20.08, ora 17:10. CEx al FRF a decis, în urma adunării de astăzi, că doar unul dintre tehnicieni să poată da indicaţii de pe bancă în timpul partidelor din Liga I, fie ca e vorba de principal, secund ori cel cu portarii.

Astfel, Mirel Rădoi poate sta pe bancă la partidele din campionatul intern, însă nu poate da indicaţii jucătorilor, ocupînd din punct de vedere oficial, funcţia de director sportiv.

În caz de abateri de la această regulă, Rădoi riscă să fie suspendat între 4-6 etape.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 20.08 / ora 15:13 / “Cazul Rădoi” e la poziţia 13 pe ordinea de zi a Comitetului Executiv care se desfăşoară acum la sediul FRF. La punctul 18 este specificată cererea Stelei ca arbitrul Sebastian Colţescu să fie exclus din arbitraj după greşelile pe care le-a făcut la meciul cu Astra de la Giurgiu.

**********************************************************************************************************

STEAUA. Marcel Puşcaş face parte din Comisia Tehnică FRF care va dezbate joi situaţia lui Mirel Rădoi. Oficialul FRF a ţinut să lămurească încă o dată, pentru că părerile sînt foarte împărţite, aspectul strict legal care îl împiedică pe actualul antrenor al Stelei să antreneze Steaua.

“Director sportiv sau antrenor, chiar nu contează ce este Mirel Rădoi la Steaua. Ambele funcţii presupun studii de specialitate. Directorul sportiv este chiar mai important decît antrenorul! El este legătura dintre echipă şi conducere, el trebuie să aibă capacitate de analiză, de comunicare clară, eficientă, el trebuie să aibă studii de specialitate, ori la noi au stat mulţi pe bancă fără nici un fel de studii, ce să mai vorbim de licenţe PRO”, a spus Puşcaş la o televiziune de sport.

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo, scandal SEXUAL cu o minoră de 16 ani! Ce a vrut sa ii faca! Fata a facut TOTUL public! Pustoaica ARATA DEMENTIAL!!!

STEAUA. Chiar dacă are o părere foarte bună despre calităţile lui Rădoi, Puşcaş spune că legea e lege şi antrenorul trebuie să aibă studii de specialitate.

“Am toată admiraţia pentru Mirel Rădoi, sînt convins că va fi un mare antrenor, trebuie să te naşti antrenor şi el aşa este, dar trebuie să respectăm regulile. Fără nici o discuţie, regulile sînt reguli. Nu poate să stea pe bancă sau să dea indicaţii la fotbal un mecanic auto, cu tot respectul pentru meseria sa, sau un ospătar. Directorul tehnic şi antrenorul trebuie să aibă studii de specialtate. Punct!”, a mai declarat Puşcaş.

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

STEAUA. În încheiere, Marcel Puşcaş a subliniat că oricît i-ar plăcea Mirel Rădoi, acesta “nu este antrenor, iar Steaua nu se poate antrena fără licenţă PRO”, indiferent de numele celui în cauză.

“Oricît mi-ar plăcea mie de Rădoi, şi o mai spun odată: îmi place Rădoi, mai ales că merge pe mîna tinerilor ori mie asta îmi place tare mult la orice antrenor, trebuie să înţeleagă toată lumea că Rădoi nu este antrenor. Acum nu este antrenor. Nu poate să antreneze. Nu are acte care să-l legifereze ca antrenor. El nu are nici bacalaureatul, iar Steaua se antrenează numai cu licenţă PRO! Joi o să discutăm toate aspectele, cu toată înţelegerea şi largheţea la care ne dă voie regulamentul, dar atît, repet, legea e lege şi nu o vom încălca pentru nimeni”.

CUTREMUR în lumea mondenă!!! Două SUPER VEDETE, prinse în FLAGRANT in timp ce faceau SEX IN APA!!! Galerie FOTO. Imaginile EXPLICITE!!!

VEZI SUS ÎN GALERIA FOTO CELE MAI SPECTACULOASE IMAGINI CU RĂDOI LA STEAUA

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri