Carousel hot news

STEAUA. Degeaba s-a implicat şi Rădoi! “Nimeni nu se zbate pentru Steaua. Se duce spre amatorism”

STEAUA. Suporterii stelişti din Peluza Nord au anunţat o mare întîlnire pe 27 august pentru a hotărî dacă se întorc pe stadion, alături de echipă, sau continuă, prin absenţă, protestul...
20.08.2015 | 12:52
STEAUA. Degeaba s-a implicat şi Rădoi!
ADVERTISEMENT

STEAUA. Suporterii stelişti din Peluza Nord au anunţat o mare întîlnire pe 27 august pentru a hotărî dacă se întorc pe stadion, alături de echipă, sau continuă, prin absenţă, protestul împotriva conducerii din cauza pierderii siglei şi palmaresului.

STEAUA. Unul dintre liderii Peluzei Nord, Dorin Taban, a dezvăluit ce mesaj clar i-au transmis suporterii lui Mirel Radoi, care este foarte respectat printre fani şi care a insistat pentru întîlnirea din 27 august cu speranţa de a aduce suporterii înapoi în peluză.

ADVERTISEMENT

VESTEA care l-a lăsat FĂRĂ CUVINTE. Ce i-a transmis SOŢIA lui Mirel!

STEAUA. “A venit Mirel, şi-a dat viaţa pentru echipa asta ca jucător, acum încearcă să facă performanţă şi ca antrenor. L-am rugat sa afle dedesubturile acestei situaţii cu sigla, cu numele echipei, cu palmaresul şi să nu le explice şi noua. Ne-a promis ca va face tot ce poate să desluşească şi el misterele situaţiei ăsteia. E la primul contact cu antrenoratul, are nevoie de jucători, de suporteri, de tot sprijinul”, a spus Taban la o televiziune de sport.

STEAUA-ROSENBORG. Ce au hotărît reprezentanţii UEFA în această dimineaţă în ceea ce-l priveşte pe Rădoi!

STEAUA. Sprijinul dual, pentru şi de la Rădoi, nu-l poate face pe Taban să uite “ghimpele” împotriva conducerii steliste, pe care o acuză că duce echipa “la amatorism”:“Uitaţi-vă ce se întîmplă meci de meci. Nimeni nu se zbate pentru Steaua, echipa e lăsată să meargă aşa. Mi se pare că duce spre amatorism toata situaţia asta”.

ADVERTISEMENT

FOTO / Gică Popescu, în PERMISIE, dar fiica sa a PLECAT de-acasă!

STEAUA. Liderul din Peluza Nord a vorbit şi despre întîlnirea pe care suporterii o vor avea pe 27 august, care nu va fi motiv de ceartă între fani, cu un prilej pentru a încercă să afle la cine este, de fapt, sigla, palmaresul şi numele Stelei.

STEAUA. “E stabilit totul de mai mult timp, o să fim în număr mare. În funcţie de părerile tuturor, o să luăm o decizie. Nu e nici o ceartă, vrem doar să ştim exact situatia. Vrem să aflăm la cine e palmaresul, al cui este. Nici una dintre părţi nu a venit cu nici o dovadă. Nu s-a vrut din partea conducerii să venim înapoi la stadion, asta e clar. Nu a încercat nimeni să aducă o dovadă. Toţi şi-au spus punctele de vedere, dar lipseşte orice dovadă concretă”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri