STEAUA. PĂRĂSIT de toţi! Un SINGUR om i-a mai rămas ALĂTURI

Silviu Ghering   
în Stiri sportive
21/08/2015, 00:22
STEAUA. PĂRĂSIT de toţi! Un SINGUR om i-a mai rămas ALĂTURI

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

Traversează cea mai neagră perioadă la Steaua! Şi-a îndepărtat toţi apropiaţii! A rămas doar cu unul! Pe lîngă ameninţarea unor clone aparţinînd cluburilor departamentale, Steaua şi Dinamo mai “suferă” un paradox: miniştrii de resort ţin VICEVERSA! La 15 minute de Constanţa, 15 milioane de euro au pus baăele VIITORULUI lui Gică Hagi, dar şi al fotbalului românesc! Cristi Borcea aruncă bomba de la Poarta Albă: ce echipă cumpără cînd va ieşi din închisoare! Cum i-a curăţat de bani Bianca Drăguşanu pe “craii” Cristea şi Mutu! NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, cine este, de fapt, şeful lui Dinu “Vamă”, de ce a fost gonit din “haită” un “cîine” după doar cîteva minute de joc, cine este “Colonelul” de la Steaua care a vrut să-l “facă” pe Gigi Becali, ce au păţit “fluieraşii” chemaţi de Vassaras şi Deaconu la Bucureşti şi care au dormit la Mogoşoaia, cum au încercat coechipierii de la Manchester United să-l păcălească pe Bastian Schweinsteiger! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e… FANATIK!

Închide ×