Fotbal intern

STEAUA. Mirel Rădoi RĂMÎNE! Cele trei condiţii ce i-au fost acceptate

UPDATE, ora 17:52 / De două ore a avut nevoie Gigi Becali pentru a-l convinge pe Mirel Rădoi să rămînă la Steaua. Nu a fost deloc uşor, iar tehnicianul a avut trei pretenţii clare pentru a...
STEAUA Mirel Radoi RAMINE Cele trei conditii ce iau fost acceptate

UPDATE, ora 17:52 / De două ore a avut nevoie Gigi Becali pentru a-l convinge pe Mirel Rădoi să rămînă la Steaua. Nu a fost deloc uşor, iar tehnicianul a avut trei pretenţii clare pentru a accepta să nu plece.

1. Becali să nu dea nici un jucător afară fără să-l consulte. Gigi Becali a anunţat imediat după înfrîngerea cu Rosenborg că Tade nu mai are ce căuta la Steaua. Acest lucru l-a deranjat foarte pe Rădoi, iar astăzi i-a transmis lui Becali: “Nu pot să obţin rezultate cu jucători pe care tu îi critici cu fiecare ocazie şi îi ameninţi că îi dai afară de la echipă”. În cele din urmă, patronul Stelei a acceptat această primă condiţie şi a promis că doar Rădoi va decide cine pleacă de la echipă.

2. Să nu se micşoreze salariile jucătorilor. O altă măsură drastică pe care Gigi Becali o anunţa aseară era reducerea salarială pentru mai mulţi dintre jucători. Rădoi a cerut ca Becali să renunţe şi la această decizie, iar acesta a fost un punct aprins al negocierilor. În cele din urmă, patronul a acceptat şi această condiţie, astfel că s-a ajuns la ultimul punct de pe lista doleanţelor lui Rădoi.

3. Să fie transferaţi un fundaş şi un atacant. La final s-a ajuns şi la discuţia legată de lotul de jucători al Stelei. Mirel Rădoi a insistat că nu mai poate continua dacă nu primeşte în cel mai scurt timp un atacant şi un fundaş. Becali i-a promis că aceştia vor veni. Problema rămîne legată de cînd se vor face aceste mutări. Rădoi ar vrea ca transferurile să fie făcute cît mai repede, în timp ce Becali i-a propus să mai aştepte pînă la iarnă.

……………………………………………..

UPDATE. ORA 15:05 / Mirel Rădoi a ajuns în urmă cu cîteva minute la Palat. Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a dorit să poarte o discuţie cu finul său, toate acestea pentru a încerca să îl convină să rămînă alături de echipă.

STEAUA. Hamroun a aflat cît e de gravă accidentarea. Vezi cît stă 

……………………………….

UPDATE, ora 13:14 / În urmă cu 20 de minute, Mirel Rădoi şi-a anunţat jucătorii că a decis să demisioneze. Hotărîrea fusese luată în mare parte încă de aseară, cînd a avut un discurs de adio în vestiar. Rădoi le-a transmis jucătorilor că el este vinovat, deoarece preparatorul fizic pe care l-a adus la Steaua l-a trădat şi a plecat de la echipă după doar cîteva săptămîni. Tocmai din acest motiv, jucătorii au avut probleme fizice, iar în ultima perioadă au avut mari probleme în a doua parte a meciurilor.

VIDEO / Simona Halep are America la picioare după această fază! Ce punct a cîştigat cu Petkovici

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE, ora 13:02 / Mirel Rădoi a decis în această dimineaţă să demisioneze în urma rezultatelor slabe înregistrate în acest start de sezon, în special în cupele europene. De asemenea, Rădoi este afectat că nu poate sta pe banca echipei nici în Europa nici în Liga 1, din cauză că nu are licenţă PRO. 

Mihai Stoichiţă şi Dumitru Dumitriu sînt principalii favoriţi să preia echipa în următoarea perioadă. Pînă la o numire oficială, Massimo Pedrazzini ar urma să preia postul de antrenor interimar.

FRF ia măsuri dure pentru sezonul viitor! Liga 1, complet schimbată! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Dumitru Dragomir a făcut o analiză dură Stelei după contraperformanţa de joi seară, 0-3 cu Rosenborg pe Arena Naţională, în primul meci al dublei pentru calificarea în grupele Ligii Europa.

STEAUA.“Trei goluri tactice ne-au dat, numai din idei tactice, ceea ce-nseamnă că antrenorul şi-a făcut din timp meseria şi jucătorii au îndeplinit sarcinile trasate de acesta. Gigi decît să ia panaramele astea de fotbalişti mai bine îi lua pe De Amorim şi Budescu şi nu-l costa mai mult de un milion jumătate. Steaua n-are valoare, ce să mai vorbim, e cea mai slabă echipă din ultimii o mie de ani. Rădoi ce vină are dacă jucătorii sînt pîrnaie? El mai şi stă în tribună acuma”, a spus “Corleone” la o televiziune de sport.

Mesajul care va ridica Oltenia! Ce o aşteaptă pe Steaua la Craiova! 

STEAUA. Despre jucători, individual, fostul preşedinte LPF i-a luat apărarea mult-hulitului Tade: “Nu e un jucător aşa slab, dar nu e jucat cum trebuie, nu e susţinut deloc. Muncind mult pe teren, îşi pierde din ce ştie el mai bine, să dea cu capul, să facă spaţii, să o devieze din gura porţii, acolo trebuie el să stea, nu să care mingii că nu ştie asta. Cojocaru e de talie mondială, dar n-are apărare să-l protejeze. Gaz Metan Mediaş, din liga a doua, are apărare mai bună decît Steaua!”.

STEAUA. Cît despre Mirel Rădoi, Dragomir e convins că “mai stă măcar o lună la Steaua. Gigi ţine la el sincer. Nu-l dă afară dacă nu pleacă el singur”.

STEAUA. Iar despre calificarea în grupele Ligii Europa, părerea lui Dumitru Dragomir este clară: “Nu este posibilă nici o minune la Rosenborg. Să fim serioşi. Aşa ceva ca la Liberec se întîmplă odată la trei, patru sute de ani”. 

 

Tags: