Carousel hot news

STEAUA. “Gigi o să se îmbolnăvească din cauza Stelei. Îl conving eu să vîndă”. Vezi pe cît!

STEAUA. Deşi s-au certat de multe ori şi, deşi s-au împăcat de aproape tot atîtea ori, ultima dată au rămas în relaţii destul de reci, Dumitru Dragomir ia luat apărarea lui Gigi Becali...
21.08.2015 | 12:01
STEAUA.

STEAUA. Deşi s-au certat de multe ori şi, deşi s-au împăcat de aproape tot atîtea ori, ultima dată au rămas în relaţii destul de reci, Dumitru Dragomir ia luat apărarea lui Gigi Becali după dezastrul cu Rosenborg, 0-3 pe Arena Naţională în prima manşă a play-off-ului pentru grupele Ligii Campionilor.

UPDATE / VIOL ÎN VASLUI. CONTESTAŢIE privind ARESTUL! Ce au decis magistraţii

STEAUA. “Nu l-aş scoate vinovat pe Gigi Becali pentru situaţia în care este Steaua acum. La cîte a pătimit el în puşcărie – a făcut puşcărie nevinovat pentru gura lui mare, hai că ştim toţi cum şi de ce a fost condamnat – nu merită să-l înjure toată lumea pentru că nu joacă echipa nimic. După toată povestea asta cu puşcăria, e de admirat că mai bagă bani în fotbal”, a spus Dragomir la un post de televiziune.

ATENŢIE! Traficul rutier, ÎNCHIS, pe Transfăgărăşan!

STEAUA. Boală lungă, moarte sigură, dar fostul preşedinte de la LPF e sigur că Gigi Becali nu poate vinde Steaua acum şi o va mai ţine 10-15 ani.

LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat!

STEAUA. “Gigi o să se îmbolnăvească din cauza Stelei. Aduceţi-mi un cumpărător şi îl conving eu să o vîndă. Pe 10-15 milioane, cam asta e valoare. Steaua costă mult de întreţinut în timpul anului. Gigi nu şi-a scos banii băgaţi la Steaua, nu-l mai înjuraţi toţi! Dacă scoate Steaua acuma la vînzare, n-o ia nimeni! Fotbalul costă, fraţilor, nu e doar o joacă… sau un joc. Dar Gigi o mai ţine 10-15 ani, zice el că nu mai are cu ce, dar mai are bani să o ţină”.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri