Fotbal intern

STEAUA. Rosenborg a intrat în galeria marilor coşmaruri ale roş-albaştrilor de pe teren propriu

STEAUA. Campioana României a pierdut fără drept de apel partida tur din play-off-ul Ligii Europa în faţa norvegienilor de la Rosenborg. Scorul de neprezentare, 0-3, a creat disperare în sînul...
21.08.2015 | 12:52
STEAUA Rosenborg a intrat in galeria marilor cosmaruri ale rosalbastrilor de pe teren propriu
ADVERTISEMENT

STEAUA. Campioana României a pierdut fără drept de apel partida tur din play-off-ul Ligii Europa în faţa norvegienilor de la Rosenborg. Scorul de neprezentare, 0-3, a creat disperare în sînul grupării roş-albastre, eşecul înscriindu-se pe pagina neagră a istoriei clubului, privind rezultatele de pe terenul propriu. FANATIK.RO vă prezintă alte rezultate ruşinoase pe care Steaua le-a înregistrat în cupele europene pe propria arenă, însă numele adversarilor par a avea o rezonanţă ceva mai puternică decît cele ale norvegienilor de la Rosenborg.

25 septembrie 1996, Liga Campionilor, faza grupelor. Steaua – Borussia Dortmund 0-3

STEAUA. Roş-albaştrii jucau în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, în grupa B, alături de Atletico Madrid, Borussia Dortmund şi polonezii de la Widzew Lodz. După ce în prima etapă pierduse cu un net 0-4 la Madrid, steliştii s-au văzut înfrînţi şi în următorul joc, acasă, cu Borussia, 0-3, goluri Ricken 7, Heinrich 37, Chapuisat 79. Steaua termina grupa pe ultimul loc, cu doar 4 puncte.

ADVERTISEMENT

UPDATE / VIOL ÎN VASLUI. CONTESTAŢIE privind ARESTUL! Ce au decis magistraţii

26 septembrie 2006, Liga Campionilor, faza grupelor. Steaua – Lyon 0-3

STEAUA. Echipa lui Gigi Becali  a avut parte în acel sezon de Ligă de o grupă infernală, alături de Lyon şi Real Madrid. Francezii au învins cu scor de neprezentare, 3-0, la Bucureşti, golurile fiind marcate de Fred 43, Tiago 55 şi Benzema 89.

Apa caldă, OPRITĂ în PATRU sectoare din Bucureşti

17 octombrie 2006, Liga Campionilor, faza grupelor. Steaua – Real Madrid 1-4

STEAUA. În toamna lui 2006 “galacticii” condceau cu 3-0 în Ghencea după o oră de joc, prin golurile lui Ramos 9, Raul 34 şi Robinho 56. Pentru Steaua marca “golul de onoare” Vali Badea în minutul 64, iar Van Nisterloy închidea tabela cu 14 minute înainte de final.

ADVERTISEMENT

CONFLICT la graniţa Macedoniei cu Grecia! S-au folosit GAZE LACRIMOGENE ŞI GLOANŢE DE CAUCIUC!

22 noiembrie 2012, Europa League, faza grupelor. Steaua – Stuttgart 1-5

STEAUA. Echipa antrenată la acea vreme de Laurenţiu Reghecampf suferea o înfrîngere usturătoare în faţa germanilor de la Stuttgart. Era 4-0 de la pauză, mai mult, oaspeţii conduceau cu 5-0 după doar 55 de minute în urma reuşitelor lui Tasci 6, Harnik 18, Sakai 23, Okazaki 32 şi 55. Pentru roş-albaştri a marcat nimeni altul decît marea speranţă de atunci Mihai Costea 83.

Decizie de ULTIMĂ ORĂ! Coreea de Nord intră în „STARE DE RĂZBOI”

1 octombrie 2013, Liga Campionilor, faza grupelor. Steaua – Chelsea 0-4

STEAUA. Un meci în care macedoneanul Georgievski l-ar fi făcut “gelos” pe Paul Papp. Cu gafele. Ironia, tot fundaş dreapta, Georgievski a început seara cu un autogol în minutul 44, pentru ca apoi să nu îl deranjeze în vreun fel pe Schurrle, cel mai bun om al oaspeţilor. Au mai înscris Ramires în 55, 20, iar Lampard apus bomboana pe coliva Stelei şi tortul echipei lindoneze în minutul 90.

ADVERTISEMENT