Fotbal intern

STEAUA. Rădoi n-are nici o şansă să rămînă antrenorul campioanei! Dezvăluirile unui şef din FRF!

STEAUA. Drumul lui Mirel Rădoi în antrenorat a început cu stîngul. Şi se anunţă în continuare la fel. Cel puţin din punct de vedere al actelor de certificare a liui Rădoi ca antrenor cu...
26.08.2015 | 16:18
STEAUA Radoi nare nici o sansa sa ramina antrenorul campioanei Dezvaluirile unui sef din FRF

STEAUA. Drumul lui Mirel Rădoi în antrenorat a început cu stîngul. Şi se anunţă în continuare la fel. Cel puţin din punct de vedere al actelor de certificare a liui Rădoi ca antrenor cu drepturi depline. Cu Licenţă PRO.

STEAUA. Licenţa PRO poate fi obţinută de la Şcoala Federale de Antrenori. Şcoala Federală de Antrenori este condusă de Dan Apolzan. Dan Apolzan spune că Mirel Rădoi nu poate obţine Licenţa Pro în mai puţin de 5 ani! Aşa că n-are nici o şansă să rămînă pînă atunci pe banca tehnică a Stelei. Oricît l-ar iubi, n-are naşu’ Gigi atîta răbdare!

STEAUA. EXCLUSIV/ DE CE îşi face Armata ECHIPĂ!

STEAUA. “Toată lumea l-a perceput pe Rădoi ca pe jucătorul Rădoi. El şi Argăseală au venit la mine, am avut o discuţie cu el şi i-am spus că nu e bine să se înceapă de acum, ci să aştepte doi-trei ani. Pentru că sunt foarte multe etape de parcurs. Eu nici nu ştiam că nu are BAC-ul luat. Nu mi-au cerut o derogare, ci au vrut să se intereseze de paşii care ar trebui urmaţi. Nu durează o oră sau două ca să obţină o licenţă. Trebuie să obţină carnetul de antrenor, apoi licenţa B, licenţa A şi abia după aia licenţa PRO”, a declarat Dan Apolzan într-o emisiune a unui site de sport.

SUPER REPORTAJ! Andrei Vochin, din „lumea reală a fotbalului!”

STEAUA. “La licenţa B, în acest moment, sunt 120 de ore. Toţi antrenează acum şi ar vrea să fie şi lângă echipă. De aceea avem cursuri de doar luni şi marţi. Un curs durează cam un an, un an şi jumătate. Şase luni dacă faci intensiv. Conform Hotărârii de Guvern şi Legii Sportului, meseria de antrenor este recunoscută prin carnetul de antrenor. Nu poate să înceapă cursurile de antrenor dacă nu are carnet de antrenor. Doi ani sunt obligatoriu pentru carnetul de antrenor”

Programul şi TELEVIZĂRILE etapei 10 din Liga 1! Unde pot fi urmărite STEAUA şi DINAMO

STEAUA. “Eu chiar am vrut să-l ajut pe Mirel Rădoi şi ştiu că ”Generaţia noastră de Aur”, când treceau de grupe, se făceau dispense. Eu voiam să-l ajut şi să-i dau acel carnet de antrenor, ca să scutească doi ani. Însă atunci Şcoala de Antrenori era supusă Ministerului Sportului şi aceste dispense se dădeau prin ordin ministerial”

STEAUA. “Să ziceam că Mirel Rădoi termină în 2017 şi facem atunci un curs cumulat, A şi B, care să dureze un an. Deci trei ani ar dura. Dar mai e o problemă, pe care nu am pus-o în calcul. Între cursuri trebuie să fie o pauză de minimum un an între licenţa care să demonstreze că antrenează. Dacă comasăm licenţa A cu B, atunci această regulă nu se mai aplică. Dar între A şi licenţa PRO trebuie să fie pauză minimum un an”

STEAUA. “Eu vreau să dau drumul la un curs cumulat, am strâns toate dosarele. Am avut 63 de dosare şi vor pleca 30. Cei care nu aveau 200 de meciuri nu au mers mai departe, nu au strâns punctajul. Nu eu iau deciziile, ci Comisia Tehnică. Nu Dan Apolzan ia deciziile. Sunt multe persoane în Comisia Tehnică: Anghel Iordănescu, Zoltan Kovacs, eu, Miodrag Belodedici”

STEAUA. “Paradoxul este că el dacă avea licenţa B, nu putea să stea pe bancă. Este hotărâre luată de Comisia Tehnică, un antrenor nu mai poate îndeplini altă funcţie în afară de cea de antrenor. Nu mai poate fi maseur, director sportiv sau altceva. Dar paradoxul este că Rădoi nu are carnet de antrenor, dar poate să stea pe bancă, pentru că este director sportiv”

STEAUA. “Din punctul meu de vedere, dacă accelerăm şi oamenii stau o lună de zile la Mogoşoaia, dacă facem intensiv, un antrenor îşi ia licenţa PRO în 5-6 ani. UEFA ne obligă ca prezenţa să fie 100%. A şi B, comasate, înseamnă 210 de ore. Licenţa PRO are 360 de ore. Am scos acum derogările care îi dădeau voie unui antrenor să stea pe bancă dacă a început cursul”

Tags: