Fanatik Show

Becali i-a IMPUS la Steaua! “Să-i bagi, ca să-i VÎND!”

Gigi Becali îşi face planuri să scoată bani cît mai mulţi din Steaua.  Patronul din Ghencea speră să dea lovitura cu puştii Robert Vîlceanu (17 ani), Răzvan Grădinaru (18 ani) şi Gabriel...
20.07.2014 | 22:00
Becali ia IMPUS la Steaua Sai bagi ca sai VIND

Gigi Becali îşi face planuri să scoată bani cît mai mulţi din Steaua.  Patronul din Ghencea speră să dea lovitura cu puştii Robert Vîlceanu (17 ani), Răzvan Grădinaru (18 ani) şi Gabriel Iancu (20 de ani), pe care îi vrea pe teren cu orice preţ.  

Cum Gardoş sau Tănase vor pleca de la echipă, Gigi Becali vrea să asigure viitorul Stelei şi i-a dat ordin clar lui Gâlcă din puşcărie să bage pe teren cît mai mulţi tineri.

 “Becali speră ca în acest sezon puştii cei mai talentaţi să explodeze. Nu doreşte să îi vîndă imediat. Speră, ca pe viitor, Vâlceanu sau Grădinaru să înceapă să se impună în echipă. Evident, dacă este o ofertă de nerefuzat, pot să şi plece, dar în primă instanţă trebuie să se impună”, au dezvăluit sursele din anturajul lui Gâlcă.

Becali i-a pus lui Vîlceanu clauză de 50 milioane euro!

Laurenţiu Reghecampf a fost cel care l-a promovat pe Vâlceanu la echipa mare a Stelei, iar acum Gigi îi cere şi lui Gâlcă să meargă pe mâna jucătorului de 17 ani. Mai mult, Gigi speră să scoată o avere pe Vâlceanu, iar în acest sens el i-a introdus deja o clauză în contract că poate pleca de la echipă pe 50 de milioane de euro!  Printre jucătorii bine cotaţi de Gigi Becali este şi Gabi Iancu, care, la fel, are o clauză de reziliere imensă, de 1o milioane de euro.

Hagi îl vrea pe Iancu titular 

Gabi Iancu este deţinut în coproprietate de Gică Hagi şi Gigi Becali. “Regele” deja a tras semnale către actuala bancă tehnică a Stelei, sugerînd că ar fi bine ca Iancu să fie titular. “Eu cred că e un jucător viabil, bun, dar nu-l antrenez eu acum. Cu mine a fost cel mai bun din România.Dacă se simte important, el poate progresa foarte tare. El seamănă foarte tare cu Raul Gonzalez“, a punctat Hagi pentru FANATIK SHOW.

“Robert Vâlceanu, nici nu ştiu cum să-i spun, un copil care este ca o bombă atomică” (Laurenţiu Reghecampf)

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!