Carousel hot news

ROSENBORG-STEAUA. “Nu au echipă aşa valoroasă ca să întoarcă rezultatul”

Fostul fundaş central stelist Dorin Goian (34 de ani), acum la Asteras Tripolis din prima ligă greacă, nu crede în şansele formaţiei pregătite de Mirel Rădoi de a întoarce în Norvegia...
Autor: Silviu Ghering | 26.08.2015 | 20:03
ROSENBORG-STEAUA.

Fostul fundaş central stelist Dorin Goian (34 de ani), acum la Asteras Tripolis din prima ligă greacă, nu crede în şansele formaţiei pregătite de Mirel Rădoi de a întoarce în Norvegia rezultatul de fortfait înregistrat la Bucureşti.

“Eu cred că va fi extrem de greu ca Steaua să întoarcă rezultatul. Dacă marcau măcar un gol acasă sau se termina 0-2, hai să zicem că un gol marcat repede acolo dădea speranţe… dar 0-3 este un rezultat greu de întors. Mai ales că Steaua nu are echipă atît de valoroasă pe cum au spus unii. În afară de cîteva excepţii, sînt jucători de nivel mediu şi nu văd Steaua să aibă forţa să întoarcă rezultatul. Îmi doresc mult pentru Mirel, dar nu cred că e posibil”, a declarat Goian în cadrul unei intervenţii telefonice la o televiziune de sport.

“Pentru mine rezultatul din tur a fost surprinzător, am văzut două reprize opuse ca joc. O primă repriză bună în care Steaua merita să intre la cabine cu avantaj, iar a doua repriză am văzut o echipă de nerecunoscut. N-au avut agresivitate, au luat şi golurile pe care le-au luat”, a adăugat Goian.

În ciuda rezultatelor slabe cu Mirel Rădoi pe bancă, Dorin Goian are în continuare încredere în fostul său coechipier de la Steaua. Se aştepta, însă, ca odată cu instalarea lui Rădoi ca antrenor, Gigi Becali să facă investiţii serioase în jucători noi de valoare, ceea ce nu s-a întîmplat.

“Nu am văzut antrenamentele pe care le conduce, dar din ce văd la televizor mi se pare un atrenor de mare perspectivă. Îmi place Mirel, ştie fotbal, ştie să vorbească. Am văzut antrenori mai vechi şi cu licenţă care nu puteau să scoată două vorbe la un interviu. Rezultatele nu îl ajută, dar ştia la ce se înhamă. Mă aşteptam ca patronul să-l ajute mai mult aducînd mai mulţi jucători de valoare, dar nu a fost aşa şi trebuie să se descurce cu ce are”, a încheiat fundaşul lui Asteras.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!