Carousel hot news

STEAUA. S-a decis URMAŞUL lui Rădoi! Cine este ALESUL lui Gigi!

A apărut un nou număr de FANATIK! Nu rata cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în...
29.08.2015 | 00:00
STEAUA. S-a decis URMAŞUL lui Rădoi! Cine este ALESUL lui Gigi!

A apărut un nou număr de FANATIK! Nu rata cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

S-a decis urmaşul lui Rădoi! Cine este alesul lui Becali! De ce au clacat psihic steliştii! Steaua stă pe un butoi de pulbere: revolta din taxi! Secretul lui Budescu? N-ai să-l crezi! Cum s-a ratat un „cîine” care promitea nu mai departe de un an în urmă! Stressul lui Ronaldo: ce a început să-l întrebe fiul său! NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK! 

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, cine este cel mai nemulţumit membru din staff-ul Stelei, de ce nu se dă dus Sorin Cârţu de la CS U Craiova, ce făcea Constantin Anghelache în momentul demiterii lui Dinu „Vamă”, cum se comportă Florin Marin în avion! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri