Carousel hot news

STEAUA. “Armata comite o ilegalitate! Nu poate finanţa o echipă din bani publici!”

STEAUA. Mihai Stoichiţă a fost de mai multe ori antrenorul Stelei. Părerea sa despre acţiunile MapN-ului de a fosrma o nouă echipă Steaua este că se comite o ilegalitate....
Autor: Silviu Ghering | 01.09.2015 | 11:41
STEAUA.

STEAUA. Mihai Stoichiţă a fost de mai multe ori antrenorul Stelei. Părerea sa despre acţiunile MapN-ului de a fosrma o nouă echipă Steaua este că se comite o ilegalitate.

STEAUA. “Eu sînt cu Steaua care este acuma. Nu e din trecut, nu e din viitor, Steaua de acum este Steaua dintotdeauna. Punct! Pe care vor unul şi altul să o distrugă acum. Toată lumea a sărit în sus că Rădoi n-are dreptul să antreneze Steaua, cee ce este adevărat, dar nimeni nu vede că se comite o ilegalitate acum la MApN? Pentru că este ilegal să faci echipă profesionistă la un minister public, aşa spune legea, aşa că nu înţeleg ce vrea să facă MApN-ul cu o nouă echipă”, s-a revoltat Mihai Stoichiţă la o televiziune de sport.

DINAMO. La loc comanda! Negoiţă nu mai vinde „la prima ofertă”. Ce jucător „plînge”!

STEAUA: “Eu eram antrenor cînd am fost obligaţi să ne despărţim de minister. La vremea respectivă desprinderea, cînd a venit şi aluat echipa domnul Păunescu, a fost făcută de avocaţi care aparţineau MApN!!! Ce furt a fost, cum se spune acum?! Eu eram antrenor atunci şi ştiu, dacă ei au încadrat legal acestă desprindere, de ce este ilegală acum dintr-o dată?! De n-a apătrut această vîlvătaie pănă acum în cei 15-16 ani de la privatizarea Stelei?”

FOTO în premieră! Meme Stoica, în LIBERTATE! E de NERECUNOSCUT!

STEAUA. “Repet şi insist. Nu pot fi finanţate nici un fel de echipe profesioniste în ligi profesioniste din bani publici care să susţină o activitate privată. Acest domn Talpan de la clubul sportiv îşi face un titlu de glorie din preluarea Stelei sau formarea unei noi echipe, e foarte interesant să vedem din ce fonduri va susţine domnul Talpan această activitate, poate din conturile lui? Şi Gigi Becali vrea să susţină această activitate, banii lui nu sînt buni? Acest domn Talpan nu trebuie să iasă din legalitate, şi el trebuie să respecte legea, dar el susţine alipirea echpei la Armată ceea ce este ilegal”

STEAUA BUCUREŞTI, ÎN LIGA A IV-A. „Becali e cel mai prost”

STEAUA. “Gigi Becali nu poate să vîndă echipa unui departament, în nici un caz armatei, intrăm într-o zonă crepusculară, repet, nu au voie să aibă echipă profesionistă pe bani publici! Trebuie să rămînă în legalitate armata şi domnul ministru Duşa, nu să promită echipă copiilor din cartier!”

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!