Carousel hot news

STEAUA. “Orice demers al CS Steaua nu poate duce decît la desfiinţarea Stelei actuale”

STEAUA. Fostul preşedinte al secţiei de fotbal a Clubului Sportiv Steaua în 1998, cînd a fost privatizată secţia şi a au preluat-o fraţii Păunescu, Marcel Puşcaş a vorbit despre...
01.09.2015 | 17:02
STEAUA.

STEAUA. Fostul preşedinte al secţiei de fotbal a Clubului Sportiv Steaua în 1998, cînd a fost privatizată secţia şi a au preluat-o fraţii Păunescu, Marcel Puşcaş a vorbit despre perspectivele clubului din Ghencea în situaţia în care va ajunge din nou în patrimoniul Armatei.

STEAUA. “Gigi Becali sau oricine nu aveau cum să ia patrimoniul, palmresul pentru că atunci, în 1998 nimeni de la club nu vroia privatizarea, d-aia m-au şi dat afară, că eu le-am spus ce urmează, ce trebuie să facă, nu le-a convenit. A fost ministru Babiuc, a venit Dudu Ionescu în locul lui Babiuc, s-a bucurat toată lumea că nu se mai privatizează, după două, trei luni a revenit apoi Babiuc şi a dat ordin să se privatizeze”

STEAUA. “Patrimoniu, palmaresul, titlurile, trofeele, Cupa Campionilor n-au plecat odată cu echipa, au rămas la minister”

STEAUA. “Orice demers al CS Steaua nu poate duce decît la desfiinţarea Stelei actuale. Nu mai pot exista echipe departamentale, cu cine să joace? Clubul trebuie să fie de sine stătător, cu statut, cu CIS, independent, profesionist, nu de stat”

STEAUA.  “Armata poate să-şi facă echipă doar la fotbalul amator. În fotbalul profesionist, un club departamental nu mai este de actualitate. Se poate să joci fotbal cu armata belgiană sau cu armata italiană sau cu armata croată, dar nu în competiţie cu Arsenal, Liverpool, Bayern sau cu Real”

STEAUA. “După părerea mea, orice demers într-ale performanţei fotbalistice făcut de CSA Steaua, club departamental, este sortit eşecului. Nu poţi accede prin regulamente la nivel superior” 

STEAUA. “Poate să facă Armata un club de fotbal. Să ştiţi că şi Ministerul de Interne are echipa de fotbal, joacă Jandarmeria cu Pompierii şi aşa mai departe. Dar nu fotbal de performanţă, este exclus prin regulamente”, a spus Marcel Puşcaş la o televiziune de sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri