Fotbal intern

STEAUA. UPDATE. Revine MARCA la Becali!? “Joi le fac OFERTA!”

UPDATE 21:17 / Gigi Becali a mărturisit la o emisiune televizată cum au decurs negocierile între Argăseală şi George Boroi....
10.09.2015 | 00:06
STEAUA UPDATE Revine MARCA la Becali Joi le fac OFERTA

UPDATE 21:17 / Gigi Becali a mărturisit la o emisiune televizată cum au decurs negocierile între Argăseală şi George Boroi.

“Joi o să le trimit o ofertă, dacă o vor accepta bine, dacă nu, atunci la revedere. Trebuie să stingem şi litigiile, dar ei se pare că nu vor, că să lăsăm legea să îşi facă datoria, etc , etc. Eu pot să accept multe, dar şi ei trebuie să cedeze la nişte lucruri. Însă văd că Armata vrea să mă ţină încurcat. Nu au nici grupă pe acolo, doar trădătorul ala de Bumbescu a încercat să fure nişte copii de pe la noi. Armata trebuie să recunoacă că nu are bani şi trebuie să îmi închirieze mie stadionul care este al statului. Dacă nu vor, atunci e rea credinţă”, a spus Becali.

*********************************************************************************************************************************

UPDATE 13:52 / Atît oficialii Armatei, cît Valeriu Argăseală, preşedintele FCSB, au oferit primele reacţii după prima rundă de negocieri în privinţa redobîndirii numelui şi stemei de către echipa lui Gigi Becali.

“A fost o primă rundă de negocieri, la invitaţia Armatei, sperăm să găsim o soluţie cît mai repede şi echipa să revină în Ghencea. Sperăm să ajungem la un consens în următoarele 2-3 zile. Mai mult nu putem face pînă nu se finalizează procedurile juridice pe care le avem”, a declarat Valeriu Argăseală după negocieri.

GALERIE FOTO! AZI, LANSAREA NOULUI IPHONE 6S!!! PRIMELE IMAGINI OFICIALE!!! ARE CULOAREA ROSE GOLD!!!

Nici CS Steaua nu a ocolit subiectul, oferind un comunicat destinat microbiştilor.

“Miercuri, 9 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a avut loc o întîlnire între reprezentanţii CSA Steaua şi reprezentanţii SC FC Steaua SA. Întîlnirea a avut loc la iniţiativa preşedintelui CSA Steaua, domnul George Boroi, ca urmare a poziţiilor echilibrate şi disponibilităţii exprimate public de preşedintele clubului de fotbal, domnul Valeriu Argăseală.

În cadrul întîlnirii, au fost reluate discuţiile privind o viitoare colaborare între cele două cluburi, având ca teme principale:

GALERIE FOTO. Ea este cea mai PROVOCATOARE asistentă medicală! Şi-a ÎNNEBUNIT pacienţii!

1. reglementarea problematicii legate de folosirea mărcii

2. revenirea echipei de fotbal în complexul Ghencea.

Cele două părţi au convenit ca viitoarea colaborare se va face în conformitate cu prevederile legale în vigoare şi cu Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din 3 decembrie 2014.

În perioada imediat următoare vor fi stabiliţi termenii concreţi ai colaborării”

BREAKING NEWS! O NOUA DEMITERE IN LIGA 1!!! PRIMA REACTIE EXCLUSIVA!!! ANTRENORUL N-A MAI URCAT IN AUTOCARUL ECHIPEI!!! CE S-A INTAMPLAT!!!

*******************************************************************************************************************************

UPDATE 09.09 11:48 / Zi importantă pentru întreaga suflare stelistă! Războaiele din culise, fără finalizare, i-au făcut atît pe oficialii Armatei, cît şi pe cei ai FCSB, să se aşeze, pentru prima oară după mult timp în care aceste tratative au părut imposibile, la masa negocierilor.

Valeriu Argăseală şi oficialii CS Steaua au stabilit ca miercuri să aibă o primă rundă de negocieri în vederea stabilirii unui preţ în schimbul căruia Gigi Becali poate folosi din nou numele de Steaua. Pînă în momentul de faţă, oficialii implicaţi nu au putut să fie contactaţi!

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

*****************************************************************************************************************************

STEAUA. Duelul dintre MApN şi Gigi Becali îşi continuă războiul în culise, cu precizarea că informaţiile dinspre partea în combinezoane nereuşind să iasă prea mult la suprafaţă. Cu toate astea, FANATIK.RO a aflat planul pentru următorii ani gîndit de oficialii Ministerului Apărării.

VIDEO. Astăzi, în SFERTURI, Halep-Azarenka! 

STEAUA. Deşi prima tentativă a fost nereuşită, oficialii MApN retrăgîndu-şi echipa din liga a cincea după numai cîteva ore de la momentul înscrierii, CS Steaua îşi va continua planul pentru a rivaliza cu echipa lui Gigi Becali.

EURO 2016. Victoria cu Grecia, CALIFICARE! Toate calculele grupei

“S-a făcut o mică greşeală, nu putem juca în liga a cincea! De abia am început selecţiile pentru copii şi juniori, mai avem mult de muncă”, era reacţia fostei glorii steliste, Adrian Bumbescu, care în prezent lucrează pentru CS Steaua.

Ţin echipa pînă în Liga 2

STEAUA. FANATIK.RO a descoperit însă că planul este considerat eşuat de către generali, care au de gînd să revitalizeze clubul sportiv Steaua printr-un plan care să readucă numele celei mai iubite echipe de fotbal pe buzele tuturor.

VIDEO. Anglia, Cehia şi Islanda, la EURO! Olanda, ca şi ELIMINATĂ!

“Echipa va fi aliniată în liga a cincea anul viitor, în primăvară. Se doreşte promovarea pînă în eşalonul al doilea, după care clubul va fi cedat unui om de afaceri. Motivul pentru care se doreşte vinderea clubului în Liga a doua este că de atunci nu va mai putea fi ţinută de MApN”, au precizat sursele autorizate din cadrul CS Steaua.

Tags: