Carousel hot news

STEAUA. Un TITULAR, prins de Rădoi cu femeia în cantonament!

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
Autor: Silviu Ghering | 04.09.2015 | 00:03
STEAUA. Un TITULAR, prins de Rădoi cu femeia în cantonament!

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

E iar scandal la Steaua! Ce a văzut Mirel Rădoi pe camerele de supraveghere din cantonamentul campioanei! Cu cine se iubeşte familistul convins Dorinel Munteanu! E cu 14 ani mai în vîrstă! Totul despre al zecelea val pe care trebuie să-l treacă naţionala la Budapesta, neînvinsă de 9 meciuri directe cu Ungaria! Ce a schimbat Mircea Rednic la Dinamo! Cum arată „dream-team-ul” de 474 de milioane de euro al trensferaţilor verii! NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, cine i-a lucrat pe Dinu „Vamă”, Vlad Munteanu şi l-a luat în colimator pe Florin Prunea, de ce şi cum l-a pedepsit Mirel Rădoi pe Vlad Mihalcea, adevărata situaţie de la Astra şi ce l-a rugat patronul pe Şumudică, anunţul-şoc făcut de o importantă televiziune despre viitorul cumpărător al Stelei! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e… FANATIK!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!