Carousel hot news

STEAUA. EXCLUSIV / BĂTAIE la vestiar! Rădoi, potolit CU GREU!

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
11.09.2015 | 00:07
STEAUA. EXCLUSIV / BĂTAIE la vestiar! Rădoi, potolit CU GREU!

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

Bătaie în vestiar după un meci al Stelei! Rădoi şi-a ieşit din minţi: „Dacă nu mă lăsaţi să mă duc peste el, îmi dau demisia!”. Ce-a păţit şi Pedrazzini! Strategia de „masa săracilor” care a distrus Steaua! Cine e vinovatul! „Cîinele” de bitum: lovitura dată de Dinamo Stelei în ultima zi de transferuri! Povestea neromanţată a acesteia! Spaima lui Iordănescu: de ce nu vrea să intre în istorie „Generalul”! Mărturii cutremurătoare din infern: 14 ani de la tragedia atentatelor din 11 septembrie 2001! Dramele neştiute ale unor sportivi! NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, cît a costat tacîmul la un botez de la „vîrful” Stelei, cum a intervenit Mititelu în plecarea lui Cârţu de la CS U Craiova, ce misiune incredibilă le-a trasat „Generalul” secunzilor săi trimişi să spioneze pe finlandezi şi feroezi, cum a încăput Liga Campionilor în… lift! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e… FANATIK!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri