Carousel hot news

STEAUA. Vestea care l-a făcut pe Gigi să lăcrimeze! A spus “DA”!

UPDATE / Gigi Becali a confirmat FANATIK.RO, după ce a declarat că singurul său gînd este să-şi căsătorească cele două fete....
Autori: Ionut Brindusa, Mirela Apostol | 06.10.2015 | 00:00

UPDATE / Gigi Becali a confirmat FANATIK.RO, după ce a declarat că singurul său gînd este să-şi căsătorească cele două fete.

“Eu politică nu mai fac niciodată. În primul rînd, cinci sau şase ani nu am voie să aleg sau să fiu ales, prin hotărîre judecătorească. Vreau să stau liniştit, să-mi văd de familie şi să-mi mărit fetele, să-mi cresc nepoţii. Dacă intru în politică trebuie să amîn nunţile fetelor, pentru că ajung iar la închisoare. Vreau să îmi mărit fetele cît timp sînt în libertate”, a spus Becali la RTV.

*************************************************************************************************************

Gigi Becali, socru mic în 2016!  Patronul Stelei şi-a dat acordul pentru nunta fiicei sale mai mari, fericitul ales fiind un tînăr machedon de 25 de ani care a trecut cu brio testele cerute de Gigi.

De cînd a ieşit de la închisoare, Gigi Becali a arătat o altă faţă, ceva mai cumpătată şi mai atentă cu economiile sale. Steaua nu mai reprezintă pentru el decît o afacere, aşa cum a declarat în repetate rînduri, iar cel mai important lucru este familia şi liniştea acesteia. Astfel, robinetul investiţiilor de la clubul de fotbal a fost strîns serios, prioritatea fiind bunăstarea familiei. „Nu mai sînt dispus să îmi risc averea pentru fotbal, familia este pe primul loc”, spunea Becali la scurt timp după eliberare. Mai în glumă, mai în serios, Gigi pare că ar pune ceva bani deoparte şi se pregăteşte serios pentru o schimbare importantă în viaţa sa.

Strînge bani de zestre pentru Teodora?

E deja bătut în cuie, fata cea mare a patronului Stelei se va mărita anul viitor cu bărbatul care îi este alături de peste doi ani. Teodora l-a întîlnit pe Mihai Ecobescu, un tînăr machedon de 25 de ani, pe vremea cînd Becali se afla încă în închisoare. Dacă la început, afaceristul s-a arătat circumspect şi l-a radiografiat pînă la cel mai mic detaliu pe Mihai pentru a se lămuri dacă fiica sa nu a dat peste cineva care nu o merită, la această oră lucrurile stau total diferit. Becali şi-a dat acordul în faţa celor doi tineri îndrăgostiţi pentru căsătorie. Astfel, fericitul eveniment va avea loc anul viitor, cel mai probabil la începutul verii lui 2016. Mai mult decît atît, viitorul ginere a primit un vot de încredere important din partea lui Becali, cînd anul trecut a fost angajat în cadrul clubului Steaua.

Regulile şi ordinele lui Gigi

Dar pînă să ajungă să-i cîştige total încrederea lui Becali, logodnicul Teodorei a avut de tras serios. La începutul idilei, cei doi îndrăgostiţi erau obligaţi să respecte cîteva reguli stricte cînd se vedeau, impuse chiar de către Gigi, din închisoare. Teodora şi Mihai nu aveau voie să se vadă singuri, nu ştiau ce înseamnă intimitatea. De fiecare dată îi însoţea cîte cineva. Fie că era vorba de sora mai mică, Alexandra, ori bodyguardul familiei, Fane. Cu timpul, după recenzii bune primite în spatele gratiilor din partea supervizorului Fane, viitorii miri s-au putut bucura de ieşiri în doi. Se pare că tinerii ar fi fost pregătiţi să facă pasul cel mare încă din toamna anului trecut, dar s-au lovit de refuzul socrului mic. Becali ar fi dat ordin clar din închisoare ca nici măcar logodna să nu aibă loc cît el este închis. Astfel, la prima permisie a lui Becali, moment în care afaceristul l-a şi întîlnit pe viitorul său ginere, Mihai i-a dat Teodorei un inel cu diamant, oficializînd logodna de faţă cu capul familiei.

Nu mai riscă nimic

Momentele petrecute departe de familie şi pierderea unor evenimente importante din viaţa fiicelor sale cîtă vreme a stat închis i-au schimbat total comportamentul lui Becali. În urmă cu două săptămîni, Becali declara în rîndul apropiaţilor, uşor speriat, că se teme pentru libertatea sa. Acesta ar fi fost informat de mai multe persoane influente că este vînat, iar libertatea sa este în pericol dacă nu se retrage din viaţa publică. Ieşirile în public, ce-i drept mult mai rare, cu acuze la persoane sus-puse din România, ar fi deranjat, iar afaceristul riscă să devină o ţintă, a fost informat Becali. Astfel, latifundiarul n-ar accepta să mai fie ţinut departe de familie din nou, iar gîndul la o nouă încarcerare îi dă fiori, mai ales că se apropie şi fericitul eveniment din viaţa fiicei sale. Acesta este dispus pentru liniştea sa şi a familiei să renunţe la Steaua şi la palatul din centrul Capitalei.

Alexandra, preocupată de carieră

Sora mai mică, dar apropiată ca vîrstă a Teodorei, Alexandra Becali, a trecut şi ea de curînd printr-un hop important al vieţii. Dacă Teodora se pregăteşte pentru mariaj, Alexandra a intrat în această toamnă la Facultatea de Drept şi, conform lui Becali, doreşte să devină judecătoare. Tînăra are rezultate remarcabile pînă acum la şcoală după ce a luat BAC-ul cu o medie de 9,43, pentru ca apoi să intre la Drept cu 9,21 la examenul de admitere. Pînă în prezent, Alexandra nu a fost văzută în prezenţa unui tînăr, semn că prioritatea este şcoala şi cariera.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!