ADVERTISEMENT
Cele mai citite

STEAUA. ANTRENORUL Rădoi a UITAT ce făcea JUCĂTORUL Rădoi!

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
Autor: Silviu Ghering | 21.11.2015 | 00:03

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

Ce a făcut fotbalistul Rădoi în urmă cu 8 ani şi a uitat antrenorul Rădoi acum! Şi de ce i se potriveşte cunoscutul cîntec „Mai întoarce, Doamne, roata!” tehnicianului de la Steaua!

Hingherii de glorii la Dinamo sînt chiar în birourile conducerii. Cine sînt aceştia şi cine le-au căzut victime.

Străinii au cucerit El Clasico de Romania. N-ai să crezi cîţi erau în ’90 şi cîţi sînt în prezent!

ADVERTISEMENT

Cine l-a salvat de pe drumuri, la propriu, pe „Miţi” Majearu!

CLASICELE fotbalului mondial. În week-end se joacă 8 derby-uri într-un regal de vis! FANATIK vă oferă toate detaliile mega-încleştărilor!

Cele mai bune tacuri mondiale vin la Bucureşti! Ultimele amănunte despre duelul de gală de la sfîrşitul săptămînii dintre campionul mondial en-titre şi cel mai popular jucător din istoria snookerului!

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

ADVERTISEMENT

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, cu ce idee nebunească vrea un antrenor de pe banca Stelei să-i ia locul lui Ionuţ Luţu în „organigrama” lui Gigi Becali, de ce au sărbătorit dinamoviştii plecarea Elisabetei Lipă din fruntea clubului sportiv şi cine poate veni în locul ei, pe cine caută Adrian Mititelu cu oamenii săi prin toată Craiova şi motivul surprinzător al desfăşurării de forţe, atîtea cîte i-au mai rămas, ce greşeală, de neiertat în urmă cu 46 de ani, au făcut tricolorii de atunci, greşeală care le-a tăiat drastic prima de calificare la „Mundialul” mexican din 1970! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!