STEAUA. Mirel, COMPĂTIMIT! “Gigi l-a DISTRUS! Rădoi s-a compromis”

Eugen Dinu   
în Stiri sportive
23/11/2015, 13:05
STEAUA. Mirel, COMPĂTIMIT! “Gigi l-a DISTRUS! Rădoi s-a compromis”

STEAUA. Fostul acţionar al clubului Dinamo, Vasile Turcu, a vorbit despre situaţia lui Mirel Rădoi pe banca ex-campioanei. Turcu este de părere că Gigi Becali îşi va distruge finul, exact cum a făcut-o cu Gică Hagi şi cu alţii care au venit ca antrenori la Steaua.

“Rădoi, săracu’, n-are nici o şansă. Mi-e milă de el. Nu trebuia adus. E pălăria foarte mare şi a prins şi o perioadă nefastă. L-am respectat ca jucător şi îl respect ca om. Am stat de multe ori la masă cu el şi e un tip serios. Îmi pare rău de el că a intrat şi s-a compromis.

El era iubit în ţările arabe exact ca unul de-al lor. A venit aici şi s-a compromis, deşi ştia că (n.r. – Becali) l-a distrus pe Hagi, l-a distrus pe ăla. Asta este menirea finilor, naşilor, cumetrilor”, a declarat fostul oficial din Ştefan cel Mare.

“Gigi n-a făcut nici o investiţie!”

Mai mult, Vasile Turcu îl acuză pe latifundiarul din Pipera că nu a făcut investiţii în echipă, chiar dacă a vîndut toţi jucătorii de valoare.

“Becali a vîndut tot ce a fost mai bun. Ce investiţie a făcut el? Tra-la-la, tra-la-la, tra-la-la. Mai vindeam şi noi la Dinamo înainte, dar luam campionate. El a vîndut şi n-a mai luat nimic. Pentru Steaua lui Becali acest moment este capătul capătului de linie, nu doar cap de linie”, a precizat Turcu.

Fostul acţionar dinamovist consideră că finanţatorul fostei cîştigătoare a Cupei Campionilor Europeni a greşit enorm, atunci cînd a îndepărtat suporterii de echipă.

“La Steaua, e nevoie de o schimbare radicală începînd de la domnul Gigi Becali şi pînă la tot. Altă echipă, alţi oameni, alt investitor. Cum adică nu vrea nimeni Steaua? Nu sunt atîţia oameni care vor Steaua? Probabil că şi Gigi s-a erodat. Cînd ţi-au plecat suporterii de lîngă tine, la revedere! Cînd nu mai ai susţinere, ce să joci? Joci pe cîmp!”, a mai spus Turcu.

Declaraţiile ex-oficialului din “Groapă” au venit pe fondul unor acuzaţii făcute de Becali la adresa sa, după partida dintre Dinamo şi Steaua.

“Credeam că Nicu Badea e om de onoare. Sînt prieten cu el, dar sînt intrigat. Mai vine şi Turcu şi zice că «facem FCS Dinamo o mie nouă sute două şapte sute de mii». Măi Turcule, de unde faci tu? Dă-i banii pe care ai să îi dai lui finul (n.r. – Cristi Borcea). E omul la puşcărie şi ţi-a dat bani cu împrumut şi nu-i mai dai un telefon”, a tunat latifundiarul din Pipera duminică.

 

Închide ×