Fotbal intern

BLESTEM! Steaua a rămas fără ATACANT: “Poate fi RUPTURĂ”

Valentin Lemnaru a devenit, în urmă cu o săptămînă, fotbalistul grupării din Ghencea. Atacantul a semnat un contract pe două sezoane cu opţiune de prelungire pentru încă un an cu Steaua....
02.08.2014 | 00:10
BLESTEM Steaua a ramas fara ATACANT Poate fi RUPTURA
ADVERTISEMENT

Valentin Lemnaru a devenit, în urmă cu o săptămînă, fotbalistul grupării din Ghencea. Atacantul a semnat un contract pe două sezoane cu opţiune de prelungire pentru încă un an cu Steaua. Fostul golgheter al Universităţii Cluj aştepta cu nerăbdare să-şi facă debutul în tricoul roş-albastru şi le-a promis suporterilor din Ghencea că va da totul pentru noua sa echipă. “Faptul că m-am transferat la campioana României reprezintă un foarte mare pas înainte în cariera mea şi sînt onorat că am ajuns la Steaua. Mă simt foarte bine fizic şi sper să mă integrez cît mai repede în colectivul de la Steaua. Vreau în Liga Campionilor şi să cîştig campionatul”, a spus Lemnaru, la prezentarea oficială.

1.FOTBAL:PREZENTARE VALENTIN LEMNARU LA STEAUA BUCURESTI (25.07.2014)

A debutat cu Aktobe

Atacantul nu a fost inclus în lot pentru partida cu Rapid din campionat, însă Gâlcă i-a făcut o surpriză şi l-a luat alături de Chipciu şi compania în Kazahstan, pentru partida cu Aktobe, din turul III preliminar al Ligii Campionilor. Mai mult, la scorul de 1-1, Lemnaru a debutat în tricoul roş-albastru, fiind introdus pe teren în minutul 71, în locul lui Keşeru. Evoluţia fostului atacant al Universităţii a fost, însă ştearsă fiind, de altfel, criticat la final de Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei. “Nu mi-a plăcut deloc!”, a fost reacţia oficialului din Ghencea. Mai vehement a fost Basarab Panduru, fostul mare mijlocaş al Stelei: “Trebuie să se schimbe! Cădea foarte uşor. O fi zis că a dat 13 goluri la U Cluj, acum o să fie la fel, dar te trezeşti că nu dai nici unul la Steaua. Nu poţi să faci asta la Steaua. Dacă va proceda la fel, nu îi dau şanse”.

ADVERTISEMENT

Piciorul i-a rămas blocat în gazon

Evoluţia slabă a lui Lemnaru are, însă, o explicaţie. În afara faptului că evolua pentru prima dată într-un meci oficial alături de colegii săi, atacantul a suferit şi o accidentare pe parcursu minutelor în care a jucat. La o fază banală, Lemnaru, din dorinţa de a demonstra că Steaua nu s-a înşelat cînd l-a achiziţionat, s-a întins după un balon, piciorul i-a rămas blocat în gazon execrabil de pe Aktobe Central Stadium şi s-a accidentat. Cum toate schimbările fuseseră deja efectuate, atacantul a strîns din dinţi şi a reuşit să termine, în cele din urmă, partida.

Interzis la antrenamente! Lipseşte contra Craiovei

Ghinion maxim, însă! Durerile nu i-au dat pace lui Lemnaru nici în avion şi, ajuns la Bucureşti, a început să-şi pună probleme asupra gravităţii accidentării. “Era foarte afectat în avion şi nu ne dădeam seama din ce motiv. L-am întrebat ce are şi ne-a spus că s-a accidentat”, au dezvăluit, pentru FANATIK.RO, surse din vestiarul Stelei. După un consult mai amănunţit, staff-ul medical al roş-albaştrilor a decis că atacantul să aibă interzis la antrenamente pe termen nelimitat. Pentru a se afla un verdict exact, Lemnaru va fi supus în cursul zilei de sîmbătă unui control RMN. Atît Lemnaru, dar mai ales Gâlcă, speră ca accidentarea să nu fie una gravă, avînd în vedere probleme din ofensivă cu care se confruntă Steaua în acest început de sezon, unde doar Keşeru a dat satisfacţie.

ADVERTISEMENT

“Speră să nu fie ceva grav!”

Vestea că nu va putea evolua contra lui CS Universitatea Craiova, în etapa a doua a Ligii 1, l-a devastat pe Valentin Lemnaru. Conform mărturiilor colegilor săi, acesta îşi dorea foarte mult să debuteze pentru Steaua şi în campionat. “Nu s-a antrenat deloc de cînd ne-am întors din Kazahstan. Este foarte afectat, speră să nu fie ceva grav. Se teme de o ruptură, caz în care va lipsi de pe gazon aproximativ o lună. Ne pare rău pentru el, îşi dorea enorm să joace pe Ghencea, cu CS Universitatea”, au explicat sursele FANATIK.RO.

400.000 de euro a plătit Steaua lui U Cluj în schimbul lui Valentin Lemnaru

29 de goluri în 115 meciuri a marcat Lemnaru în Liga 1

10.000 de euro este salariul lui Lemnaru în Ghencea

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Tags: