Fotbal intern

STEAUA. 5 motive ale drumului de la FC STEAUA la FC MAIDAN

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în...
27.11.2015 | 00:08
STEAUA 5 motive ale drumului de la FC STEAUA la FC MAIDAN
ADVERTISEMENT

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

5 motive majore pentru drumul de la FC Steaua la FC Maidan! De ce se afundă campioana României într-un abis fără precedent în perioada postrevoluţionară!

ADVERTISEMENT

Atenţie, „cîine” rău! A învăţat să „muşte”! Povestea nefardată a celui mai bun jucător din derby-ul Dinamo – Steaua 3-1!

Cine îi cere lui Gigi Becali un alt contract pentru Houssine Kharja! Ce s-a schimbat în Italia, unde a fost operat mijlocaşul marocan după accidentarea stupidă de pe terenul-tăpşan din Săsar!

ADVERTISEMENT

Dosarele X: Giovani Becali, încercuit de mascaţi pe aeroport!

Cu ce frumuseţe de top împarte Florin Tănase Viitorul în cel mai reuşit sezon din cariera sa!

Totul despre inedita finală a Cupei Davis care se va desfăşura anul acesta sub teribila ameninţare a morţii!

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, ce condiţie le-a pus Gigi Becali steliştilor, dacă vor să vadă vreun ban de Sărbători, ce-au făcut toţi fotbaliştii şi tot staff-ul tehnic al unei echipe din Liga 1 ca să cîştige un meci în deplasare (pe care chiar l-au cîştigat!), planurile lui Contra pentru o zonă selectă de lîngă Herăstrău, cum îşi păcălesc marii fabricanţi auto clienţii! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

ADVERTISEMENT

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e… FANATIK!