Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Ce transfer! Gigi negociază REVENIREA anului

STEAUA. Gigi Becali pregăteşte o lovitură de imagine prin care să arate că echipa sa poate să renască în plin haos. Devenit o certitudine, haosul care a cuprins Steaua s-a implementat atît de...
10.12.2015 | 23:59
STEAUA EXCLUSIV  Ce transfer Gigi negociaza REVENIREA anului

STEAUA. Gigi Becali pregăteşte o lovitură de imagine prin care să arate că echipa sa poate să renască în plin haos. Devenit o certitudine, haosul care a cuprins Steaua s-a implementat atît de adînc încît strălucirea din urmă cu doi ani pare că se află la ani-lumină distanţă.

Cu speranţele încă vii la un nou titlu, latifundiarul din Pipera s-a consultat cu apropiaţii şi a stabilit primul obiectiv al echipei. Unul chiar foarte costisitor! „Becali vrea neapărat calificarea în preliminariile Ligii Campionilor. Vrea banii care vin din grupele Ligii Campionilor”, afirmă, cu tărie, apropiaţii patronului campioanei.

Nemulţumiţi de Papp şi Carp

STEAUA. Iar pentru obţinerea potului, Gigi Becali şi-a stabilit ca priorităţi schimbarea actualului lot cu jucători care au confirmat, atît la alte echipe, cît şi la Steaua. Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că acesta a luat legătura cu Florin Gardoş să vină să joace, sub formă de împrumut, alături de Fernando Varela, în centrul defensivei, pînă la finalul sezonului.

„Nici Paul Papp, nici Carp nu au oferit siguranţă în mijlocul apărării. Nu au reuşit asta nici măcar pe plan intern, ce să mai vorbim de meciurile contra unor adversari din competiţiile europene?! Papp este bun în partea dreaptă, sperăm să îşi revină odată cu reîntoarcerea lui Reghe”, s-au întrebat, retoric, oficialii Stelei.

De ce s-ar întoarce

STEAUA. Nemulţumit de problemele din defensivă, Becali crede că situaţia complicată şi calitatea jocului, în continuă scădere, pot fi salvate în mare parte prin aducerea lui Florin Gardoş. Importantă este însă şi dorinţa fotbalistului, care realizează faptul că un împrumut la Steaua nu este un pas înapoi în situaţia de faţă.

„Mutarea este posibilă din două motive: Gardoş are nevoie de jocuri în picioare pentru a-şi reveni după accidentarea survenită la mijlocul lui iulie, la ligamente, în amicalul cu Brighton & Hove Albion şi Ronald Koeman, managerul lui Southampton, ar accepta ca românul să joace la o formaţie cu prezenţe constante în cupele europene”, au precizat şi apropiaţii lui Gardoş.

Dator lui Gig: „Steaua m-a maturizat”

STEAUA. Dorinţa de a evolua la Steaua este împărtăşită şi de jucător, care este conştient de importanţa unei reveniri în Liga 1 pentru cariera sa. „Steaua este cel mai indicat loc pentru a-mi reveni după accidentare”, s-a rezumat să afirme, pentru apropiaţi, fundaşul de 27 de ani. Într-un interviu acordat pentru mass-media din Albion, Gardoş preciza importanţa pe care a avut-o transferul la Steaua.

„La Southampton am răbdare cînd nu joc şi stau pe banca de rezerve, asta am învăţat la Steaua. Eram foarte agitat înainte, dar acum m-am maturizat şi am înţeles că trebuie să mă pregătesc şi mai bine”, erau precizările făcute de Gardoş pentru englezi.

A „rupt” familia Becali

STEAUA. Cele 7 milioane de euro care au intrat în vistieria clubului stelist au adus şi o ruptură imensă în sînul familiei Becali. Din cauza comisionului, Ioan şi vărul Gigi au ajuns să nu îşi mai vorbească, transmiţîndu-şi inclusiv mesaje dure în momentul în care amîndoi erau în spatele gratiilor.

STEAUA. În 2014, în momentul perfectării transferului, Ioan şi Gigi Becali au stabilit ca în urma vînzării lui Florin Gardoş contra sumei de 7 milioane euro, comisionul impresarului să fie de un million euro. Numai că odată cu trecerea timpului, patronul stelist şi-a schimbat optica şi i-a transmis lui Giovani că nu îi poate plăti suma pe care o cere pentru un transfer care era deja perfectat.

„Nu am cum să îi dau atîţia bani, eu am luat cele şapte milioane în mai multe tranşe. Oricum, transferul lui Gardoş era perfectat”, este părerea menţinută de Gigi Becali şi în prezent despre povestea comisionului la transferul lui Gardoş.

5 milioane euro este cota de transfer a lui Florin Gardoş

1,2 milioane euro pe sezon este salariul jucătorului de 27 de ani

„Florin Gardoş este un jucător care oricînd ar putea să joace în Italia în Seria A” (Luciano Moggi)