Fotbal intern

STEAUA. El e stelistul fără “bani de ghete”, dar cu decapotabilă-n garaj!

STEAUA. Sebastian Chitoşcă este unul dintre cei trei jucători aduşi de Gigi Becali de la Chealăul Piatra Neamţ în această toamnă. ...
09.12.2015 | 00:13
STEAUA El e stelistul fara bani de ghete dar cu decapotabilan garaj

STEAUA. Sebastian Chitoşcă este unul dintre cei trei jucători aduşi de Gigi Becali de la Chealăul Piatra Neamţ în această toamnă.

STEAUA. Acesta, alături de Doru Popadiuc şi Alexandru Ştefănescu sînt aşteptaţi de “roş-albaştri” din iarnă, deşi nemţenii le-au reziliat contractele.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA TOATE IMAGINILE

Jucătorul a impresionat în trecut printr-un episod amuzant, după ce s-a plîns la finalul unui meci că nu are suficenţi bani pentru a-şi cumpăra ghete de fotbalist profesionist, motiv pentru care a preferat să joace cu ghetele împrumutate ale unui coleg.

“Am jucat cu ghete împrumutate!”

STEAUA. Totul se petrecea în luna mai a acestui an, pe cînd Ceahlăul activa în Liga 1, înainte de a retrograda, cînd problemele finaciare îi înconjurau pe toţi jucătorii de la echipă.

“Am făcut un sezon prost şi vom vedea ce vom face în continuare. Ceahlăul nu a cîştigat de 3-4 ori la rînd campionatul ca să se plîngă cineva acum că retrogradează. Astăzi am jucat cu ghete împrumutate de la un coleg, pentru că ghetele de fotbalist profesionist sînt prea scumpe, iar eu nu îmi permit să-mi cumpăr o pereche. Costă 250-300 de euro o pereche bună, iar eu chiar nu îmi permit să dau atîţia bani”, se plîngea Chitoşcă după un meci cu Petrolul.

“Să zică merci că nu-l punem să joace desculţ!”

STEAUA. Mijlocaşul a fost pus la punct rapid după declaraţiile făcute. Viorel Mestecăneanu, oficial al nemţenilor, a răbufnit şi l-a ironizat pe Chitoşcă pentru jocurile sale slabe, dar şi pentru faptul că se vaita de lipsa banilor, în condiţiile în care în acea perioadă li se viraseră o parte dintre salariile restante, iar jucătorul era mîndrul posesor al două maşini decapotabile (vezi în galerie foto).

„Chitoşcă ar fi trebuit să stea în banca lui. Nu era cazul să facă declaraţia asta. El se vaită că nu are ghete de fotbal, dar la cum joacă în ultimul timp, să zică mersi că nu-l trimitem desculţ pe teren să joace, că oricum nu joacă nimic. Asta ar trebui să îi facem. Se vaită că nu are bani de ghete de fotbal? Păi l-am pus noi să îşi cumpere maşină decapotabilă? Cine se plimbă la 20 de ani prin Piatra Neamţ cu maşină decapotabilă? Vedeţi că şi-a luat salariul acum o săptămănă, dar dacă îţi cumperi maşină de fiţe, atunci e normal să nu mai ai bani şi pentru alte cheltuieli”, spunea Mestecăneanu pentru FANATIK.RO.

23 de ani are Chitoşcă

450.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului