Fotbal intern

VIITORUL-STEAUA. Florin Tănase, despre meciul cu roş-albaştrii: “Presiunea e pe ei!”

STEAUA. Golgheterul Viitorului, Florin Tănase, a prefaţat meciul cu gruparea roş-albastră. Fotbalistul pregătit de Gheorghe Hagi consideră că presiunea va apăsa greu pe umerii elevilor lui...
14.12.2015 | 12:46
VIITORULSTEAUA Florin Tanase despre meciul cu rosalbastrii Presiunea e pe ei

STEAUA. Golgheterul Viitorului, Florin Tănase, a prefaţat meciul cu gruparea roş-albastră. Fotbalistul pregătit de Gheorghe Hagi consideră că presiunea va apăsa greu pe umerii elevilor lui Laurenţiu Reghecampf, în partida de luni.

“Este un meci special pentru că jucăm împotriva celei mai titrate echipe din România şi campioană en-titre. Nu prea simţim presiune pentru că am strîns puncte multe, mai multe decît ei. Mai degrabă, cred că presiunea este la Steaua. Chiar dacă a cîştigat cu Craiova, este încă departe de podium. Noi aşteptăm meciul cu nerăbdare. Sîntem pregătiţi”, a afirmat Tănase, pentru Revista LPF.

Mijlocaşul de 20 de ani este de părere că echipa sa va avea şanse mari la cucerirea campionatului, dacă va reuşi să-şi menţină ritmul.

“Campionatul e lung. Este important să rămînem concentraţi. Dacă vom reuşi să ne impunem în continuare jocul, cred că ne vom putea gîndi şi la cîştigarea campionatului. Încă sîntem în perioada de acumulări. Este sigur, însă, că am devenit o echipă respectată şi toţi adversarii ne tratează cu seriozitate”, a spus jucătorul Viitorului.

În 5 ani se vede la o echipă de top din Europa

Tănase şi-a prevăzut o carieră de succes în “sportul rege”, fiind sigur că în maximum 5 ani va evolua pentru o echipe titrată de pe “Bătrînul Continent”.

“Mă văd la o echipă puternică din Europa. Un fotbalist trebuie să aibă mereu obiective înalte. Aş prefera să pot juca în Spania sau Germania. Sînt două campionate extrem de spectaculoase”, a declarat jucătorul “Regelui”.

Idolul lui Florin Tănase este nimeni altul decît “Briliantul” Adrian Mutu.

“Mi-a plăcut Adrian Mutu foarte mult. Mergeam des la meciurile Argeşului. După Mutu a venit Nicolae Dică, pe care l-am admirat la fel de mult. Vă daţi seama cum m-am simţit cînd am ajuns să joc alături de el la Viitorul!”, a dezvăluit mijlocaşul Viitorului.