ADVERTISEMENT
Fotbal intern

STEAUA. Reghe îl vrea NEAPĂRAT! Toate detaliile MUTĂRII iernii!

Hai să petrecem CRĂCIUNUL împreună! FANATIK vine în întîmpinarea CRĂCIUNULUI cu două zile mai devreme decît de obicei! Numai în această săptămînă FANATIK apare MIERCURI în loc de...
Autor: Silviu Ghering | 23.12.2015 | 00:12
STEAUA. Reghe îl vrea NEAPĂRAT! Toate detaliile MUTĂRII iernii!

Hai să petrecem CRĂCIUNUL împreună! FANATIK vine în întîmpinarea CRĂCIUNULUI cu două zile mai devreme decît de obicei! Numai în această săptămînă FANATIK apare MIERCURI în loc de VINERI! Aşa că nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

Ce internaţional este „curtat” cu insistenţă de Reghecampf şi ce bani fac, deocamdată, „diferenţa”!

Războiul Stelelor! Iordănescu vs cluburi! Nici n-am intrat în 2016 şi EURO provoacă primele diferende între echipe, ale cărui portdrapel este Steaua, şi FRF, mai precis selecţionerul echipei naţionale.

ADVERTISEMENT

Pase de la sublim la penibil! Lumini şi umbre ale anului sportiv 2015. Ce disciplină a fost „campioana” sporturilor şi cine a „retrogradat”!

Unde „văd” un fotbalist francez şi unul elveţian de origine albaneză echipa României la EURO 2016 într-o grupă cu Franţa, Elveţia şi Albania! Super-interviuri paralele.

ADVERTISEMENT

Care dintre tripletele „extraterestră” a Barcelonei şi „galactică” a Realului a cîştigat „meciul anului 2015”? Argumente solide bazate pe cifre reci!

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

ADVERTISEMENT

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, ce coechipier l-a scos din joc şi din echipă pe Guilherme, de ce pleacă de la Dinamo „oamenii” lui Rednic, cum şi-a cumpărat un jucător de la CS U Craiova două apartamente în Poiana Braşov şi de ce nu mai are bani să le plătească, cine i-a speriat pe copii lui Arjen Robben de Crăciun! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! FANATIK de CRĂCIUN, de AZI la vînzare! Să fiţi sănătoşi şi voioşi! CRĂCIUN FERICIT cu FANATIK!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!