Fotbal intern

STEAUA. Acuzaţii „din casă”: „Nici jucătorii N-AU FOST cu Rădoi!”

STEAUA.  După plecarea lui Mirel Rădoi este clar penttru toată lumea că steliştii joacă altceva. Relaţiile de joc nu se pot suda peste noapte, tactica noului antrenor, Laurenţiu...
26.12.2015 | 14:36
STEAUA. Acuzaţii „din casă”: „Nici jucătorii N-AU FOST cu Rădoi!”
ADVERTISEMENT

STEAUA.  După plecarea lui Mirel Rădoi este clar penttru toată lumea că steliştii joacă altceva. Relaţiile de joc nu se pot suda peste noapte, tactica noului antrenor, Laurenţiu Reghecampf, nu poate fi însuşită de la o zi la alta, dar toată lumea a văzut altă echipă pe teren. Mai motivată, mai determinată, mai dispusă la efort.

STEAUA. O explicaţie pentru această „renaştere” aproape miraculoasă, dar şi despre eşecul lui Mirel Rădoi ca antrenor a fost dată de Sorin Paraschiv, fost coleg de echipă cu Mirel la Steaua şi mai apoi chiar căpitanul echipei.

STEAUA. ”Nu aş vrea să vorbesc prea mult de actuala Steaua, Mirel a venit într-o perioadă grea. Am văzut cu toţii ce a fost acolo. Nici jucătorii n-au fost cu el aşa cum ar fi trebuit să fie”, a spus Paraschiv într-un interviu acordat unei televiziuni de sport.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Actulul agent de jucători i-a luat peste picior pe jucătorii echipei bucureştene, făcând aluzie la stilul spartan de pregătire pe care-l impune noul antrenor al echipei, Laurenţiu Reghecampf: ”Probabil că acestor jucători de la Steaua le place mai mult să stea în cantonament şi cu asta am spus totul.”

STEAUA. Sorin Paraschiv este de acord că Steaua poate cîştiga al patrulea campionat la rând, dar, „fidel” fostului coechipier, susţine că această performanţă s-ar fi putut realiza şi cu Mirel Rădoi antrenor: ”Steaua poate lua titlul, îl putea lua şi cu Mirel. Vom vedea acum şi transferurile care vor fi şi care n-au existat în perioada lui Mirel”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri