STEAUA. Afacerea Craiova a picat! "La revedere! Să fie sănătoşi!"

UPDATE 17:00 / Gigi Becali a declarat că a renunţat la cei patru jucători ai Craiovei, din cauza pretenţiilor salariale exagerate:

"Am negociat cîteva zile, am ajuns la un preţ de 3 milioane de euro pentru Bancu, Mateiu, Vătăjelu şi Ivan. Am bătut palma, am chemat oamenii, am preluat procentele de la Piteşti. Am negociat cu Nicu Badea, cu Niculae de la Braşov, ca să scap mai uşor, pentru că asta voia domnul Rotaru.

M-am descurcat, am chemat oamenii, au făcut acte adiţionale. Am crezut că gata, e totul făcut. Stai să vezi, că acum Paraschiv zice că Ivan vrea 16.000 de euro salariu şi 50.000 la semnătură şi impresarul vrea şi el bani, iar eu nu dau bani impresarilor. Mateiu vrea 12.000 pe lună. Dacă eu dau 3 milioane cu TVA, eu îi iau din play-out în play-off şi îi fac campioni. Eu nu ştiu dacă ei au virtutea să joace la Steaua, că sînt unii cărora le tremură picioarele, n-au bărbăţie şi nu joacă.

Ivan e un copil, n-a demonstrat nimic. Le-am zis să fie sănătoşi şi cu asta basta. La revedere! Nu vreau să vorbesc mai mult de Craiova", a spus Becali.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

**************************************************************************************

UPDATE 00:00 / Andrei Ivan, mijlocaşul lui CS U Craiova, a fost surprins de rapiditatea cu care informaţia obţinută de FANATIK.RO s-a răspîndit. "Noi sîntem cazaţi la un hotel în Snagov şi tot ce ştiu este că mîine echipa mea pleacă în cantonament. Îmi pare rău, nu pot comenta mai multe", s-a rezumat să declare jucătorul.

UPDATE 23:30 / Oltenii se află în Bucureşti, echipa fiind cazată la un hotel din Snagov. Conform surselor FANATIK.RO, cei doi jucători ai Craiovei au fost însoţiţi de impresarul lor, Sorin Paraschiv. "Momentan, afacerea este ţinută secretă, dar zilele următoare totul va fi făcut oficial", au precizat apropiaţii jucătorilor. Fotbaliştii au fost anunţaţi de către conducerea formaţiei oltene că sînt şanse foarte mari ca Bancu, Ivan, Mateiu şi Vătăjelu să joace în tricoul campioanei en-titre din sezonul de primăvară.

UPDATE 22:56 / Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că în această seară Gigi Becali s-a întîlnit cu doi dintre jucătorii Craiovei, Nicuşor Bancu şi Andrei Ivan. Dacă în privinţa primului fotbalist lucrurile par rezolvate, situaţia lui Ivan începe să se definească, prezenţa tînărului mijlocaş la întîlnire însemnînd că Mihai Rotaru şi-a dat acordul pentru transferul "perlei" din Bănie!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 12.25. Oficialii Stelei şi ai celor de la CS U Craiova au negociat ieri pentru transferurile lui Mateiu, Bancu, Vătăjelu şi Ivan, iar sursele FANATIK.RO au aflat că latifundiarul din Pipera ar fi ajuns la un acord de transfer doar pentru achiziţionarea primilor trei.

"Negocierile încă nu s-au finalizat. Se mai discută. Pentru început părţile se pare că s-au înţeles doar pentru Bancu, Mateiu şi Vătăjelu. Însă următoarele ore vor fi decisive pentru perfectarea întregii afaceri", au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

----------------------------------------------------------------------------

STEAUA. Gigi Becali e pus pe fapte mari, după ce transferurile lui Marica şi Budescu, date ca şi rezolvate de latifundiar, au picat. Astfel, finanţatorul Stelei s-a orientat către fotbaliştii de la CS Universitatea Craiova.

STEAUA. Cinci dintre cei mai buni jucători din Bănie se află pe lista lui Gigi Becali! Acesta se află, chiar acum, la discuţii cu finanţatorul echipei oltene, pentru a-i transfera pe Vătăjelu, Mateiu, Bancu, Ivan şi Bawab!

Patronul Stelei are de gînd să rezolve rapid afacerea, pentru că roş-albaştrii pleacă luni în cantonament, iar Laurenţiu Reghecampf îşi doreşte un lot compact din prima zi a pregătirilor.

STEAUA. Nu-l vede titular pe Ivan

Sursele FANATIK. RO au dezvăluit că Gigi Becali nu-l vede titular în formula lui Reghe pe Ivan şi de aceea nu ar fi dispus să scoată din buzunare bani cu nemiluita pe ”perla” Craiovei. 

Vezi AICI ce declara Rotaru despre transferuri în urmă cu o săptămînă!

Rămîi pe FANATIK.RO pentru a afla cum decurg negocierile

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969