Fotbal intern

Nu-l vinde NUMAI pe Budescu la Steaua! Soluţia FINALĂ a lui Ioan Niculae. Gigi îşi freacă mîinile!

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
15.01.2016 | 00:01
Nu-l vinde NUMAI pe Budescu la Steaua! Soluţia FINALĂ a lui Ioan Niculae. Gigi îşi freacă mîinile!

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

Ioan Niculae nu-l vinde pe Budescu la Steaua, vinde toată echipa! Soluţia de avarie a patronului Astrei!

Cel mai bun jucător al echipei în toamnă, Nicuşor Stanciu, este „legat” de Steaua printr-o clauză uriaşă de reziliere: 20 de milioane de euro! Dar, surpriză, nu este nici pe departe cea mai mare! „Campionii” sumelor de „liberare” nici măcar nu intră în primii„11”!

„Mister” Rotaru se visează… Luis Enrique! Patronul CS U Craiova dă indicaţii preţioase antrenorilor ce sistem de joc să folosească, pe cine să bage titulari ca să ajungă echipa oltenilor la nivelul… Barcelonei!

Cel mai iubit dintre „căpşunari”, Florin Andone, a plecat în Spania la 12 ani şi a „debutat” în fotbalul iberic într-o echipă sătească! Povestea sa nefardată sau drumul de la Joldeştii botoşăneni la Cordoba!

Cosmin Contra, „contrat” chiar de jucătorii săi! Blaturi în comunism?! Culise incredibile de la Guangzhou, echipa chinezească pe care a antrenat-o „Guriţă”!

Toată lumea ştie că a cîştigat al cincilea Balon de Aur, dar puţini cunosc calvarul prin care a trecut Messi ca să… crească! Primii săi paşi spre Olimpul fotbalului şi cine i-a fost alături de cînd avea 5 ani!

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, ce „favorit” alui Negoiţă nu are nici o şansă să prindă echipa lui Rednic, ultima decizie a patronului Mihai Rotaru pentru salvarea echipei craiovene de la faliment, ce a „furat” o fostă mare speranţă de la fosta echipă a lui Adrian Mititelu şi ce solicită acesta la LPF, Ziua Sfinţilor Inocenţi sau 1 aprilie la spanioli şi care au fost păcălelile pe 28 decembrie 2015! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri